Boerderijtaart
Omschrijving

Een vrolijke, beestachtige verjaardagstaart! 

Deze originele boerderijthemataart bestaat uit een bodem met daaroverheen een laag frambozenbessenjam. De royale vulling is er een van Zwitserse room en slagroom. De taart is verder afgemaakt met op natuurlijke wijze gekleurde slagroom en een airbrush van Azo-vrije kleurstoffen.

Extra opties

Kaarsje(s)

Het feestje is in volle gang en dus wil je met de taart op tafel komen. Hoe leuk is het dan als de hoofdpersoon in kwestie ook zelf de kaarsjes op de taart uit mag blazen?

Verheug de feestvreugde en bestel direct de kaarsjes bij je taart. Gemakkelijk en succes verzekerd. Want gemaakt van een goede kwaliteit zijn deze kaarsjes eenvoudig aan te steken en ook veilig te laten branden. Zo weet je zeker dat het feestje straks compleet is!

Tekst op taart

Een taart besteld, maar graag nog een persoonlijke groet of noot meegeven? Onze toegewijde banketbakkers maken hoogstpersoonlijk het door jou gewenste opschrift in chocolade. Je tekst bestaat maximaal uit 35 karakters.

Gemaakt van alleen de beste ingrediënten en dus onweerstaanbaar lekker! Maar natuurlijk is het dat wow-effect van het persoonlijke tekst die het ‘m doet. Van ‘Wil je met me trouwen?’ tot de eerste regel van jullie favoriete lied... We kunnen het allemaal maken. Speciaal voor jou.

Bestel info

De taart wordt met eetbare inkt in de juiste kleuren gespoten. In verband met het transport worden alle speelgoeddecoraties los bij de taart geleverd en moeten daarom door elke klant zelf op de taart worden geplaatst.

Bestellen en betalen via onze webshop gaat gemakkelijk, veilig en snel. Zo kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten hun order online plaatsen.

Bij het bestellen kun je aangeven op welk adres je de order wil laten bezorgen of in welke winkel je de order komt afhalen. In het algemeen geldt dat een bestelling voor 14:00 uur de volgende (doordeweekse) dag geleverd wordt.

Voor hulp met het bestellen van de taarten kun je uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer 071 - 409 13 13. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Boerderijtaart

Met deze boerderijtaart wordt het zeker een feestje! 

Ma t/m vr voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

Varianten
€ 49,95 € 49,95
€ 33,95 € 33,95
Extra opties
Een of meer verplichte opties niet geselecteerd.
Kaarsje(s) € 0,25 € 0,25
Tekst op taart € 2,50 € 2,50
Aantal
Incl. BTW
Excl. verzendkosten
€ 49,95
Vul de tekst in
Kies een foto