Restaurant van Maanen Delft

Van Maanen Delft. Een uniek concept. Een eigentijds restaurant, winkel, chocolaterie en bakkerij in één. Kom binnen en ontspan. Met een aangenaam muziekje op de achtergrond alle tijd om te proeven, snuffelen, winkelen en verantwoord te eten. Dagelijks geopend van 9 tot 22 uur. 

Direct reserveren

 

Nieuwsgierig? Bekijk hier onze menukaart. En bij lekker eten hoort een goede wijn. Ook daar kun je bij Restaurant Van Maanen op rekenen. Onze wijnkaart kun je hier bekijken.

Restaurant

Bij ons eet je net iets anders dan anders. Geen standaard, maar kruidige gerechten geïnspireerd op o.a. het Midden-Oosten en de vegetarische keuken.

Onze kaart is flexitarisch, dat betekent dat we wel vlees, kip en vis serveren, maar dat ze niet de boventoon voeren. Wij geloven dat verantwoord eten past in een duurzame levensstijl. Wij werken zoveel mogelijk met biologische en lokale ingrediënten van het seizoen. Hierdoor smaakt alles niet alleen goed, maar voelt het ook nog eens goed.

Voel je op elk moment van de dag welkom.

’s Ochtends voor een verrassend ontbijt, een kop koffie van eigen bonen met handgemaakte taart net uit de oven (mmm). Of een uitgebreide lunch met bijzondere gerechten en een uitgebreide kaart voor liefhebbers van de vegetarische keuken.

Maar aan het eind van de dag is het ook heerlijk zitten op onze banken met een borrel en een hapje om aansluitend te dineren. Wij steken alvast de kaarsjes aan…

Landwinkel

Naast ons uitgebreide menu met huisgemaakte lunch- en avondgerechten kan je bij ons ook terecht voor een assortiment aan huisgemaakte delicatessen voor bijvoorbeeld een aangeklede borrel. Denk aan quiches, mooie broden, chutneys en sauzen. Ook verkopen we een assortiment biologische delicatessen van kleine producenten en leveranciers, zoals olijfoliën, wijn, lokaal bier en hollandse kazen. In onze chocolaterie worden ter plekke de mooiste en lekkerste chocoladeproducten gemaakt.

Life-style

Het ruime assortiment life-style producten maakt de beleving bij Van Maanen compleet. Artikelen voor onze dagelijkse bezigheden waar wij zelf blij van worden. Verzorging, koken, werken, ontspannen. De winkel is elke dag tot 22 uur geopend, dus na het afrekenen van uw diner is er nog alle tijd om dat vergeten cadeau uit te kiezen.

Direct reserveren

Vul de tekst in
Kies een foto