Bakker van Maanen Delft

 

Nieuw filiaal met uitdagend concept

Bakker van Maanen trapt de zomer af met een gloednieuw filiaal in Delft. Hier gonst de bedrijvigheid zeven dagen per week en kom je ogen te kort, want in elk hoekje is wel iets spannends te zien. Met een uitdagend concept hebben we een nieuwe dimensie toegevoegd aan het bakery caf├ę. Het resultaat kun je vanaf 22 juni 2017 bekijken. Het pand aan de Hippolytusbuurt 3 in Delft is maar liefst 650 vierkante meter groot en bevat alle karakteristieken die jij van Bakker van Maanen gewend bent. Een hartelijke sfeer, ambachtelijke producten en vooral een open opstelling. Daarbij zijn er bijzondere elementen aangebracht.

Landwinkel

Hier kun je biologische producten kopen zoals jam uit de streek, bier uit Rotterdam, Zeeuwse mosterd en Italiaanse olijfolie, maar je kunt er ook grasduinen tussen hebbedingetjes als keukenaccessoires, boeken (om te kopen en om te lenen) en zelfs sieraden. 

Vegetarische keuken

Door de open keuken ben je getuige van de kookkunsten van de chef-kok en zijn team. Er is een  uitgebalanceerde kaart samengesteld met gerechten die vers en met biologische ingredi├źnten worden bereid.  Kernwoorden van onze kaart zijn: vrouwelijk, casual, eigen karakter, oosterse invloeden en  70% vegetarisch. Bij de bijzondere maaltijd of snack kun je wijn of bier bestellen.

Beleving

In de etalage staat een bakker brood, koeken en taarten met de hand te maken. Loop je naar binnen dan is daar de Chocolaterie waar verse chocola en patisserie worden gemaakt. Je kunt dwars door de open keuken lopen en met de koks praten. Onze klanten zien dat wat ze krijgen, vers wordt geproduceerd. 

Elke woensdagavond en zondag middag is er live muziek in filiaal Delft. En zorgen we voor een gevarieerd aanbod in evenementen zoals workshops en lezingen.

Feestje?

Wil je speciaal de zaal huren voor een feestje of een ander speciaal event dan kan dat ook! Meer weten? Maak dan een afspraak met onze winkelcoach Ingrid Beunders, zij is bereikbaar op telefoonnummer 015-3060125.

Reserveren is makkelijk en snel

Wil je een tafel reserveren voor lunch of diner? Dat kan. Klik op de banner hiernaast om direct te reserveren. Wij houden graag een plaatsje voor je vrij.

Reserveer direct

Vul de tekst in
Kies een foto