Van Maanen feestdagen pakketten

Nieuw; Feestdagen pakketten

Vanuit onze winkel in Delft maken wij de mooiste pakketten voor de feestdagen. Als spontane traktatie, of als dank aan werknemers, collega’s en relaties. Onze pakketten creëren een glimlach op ieders gezicht. 

Ben je geïnteresseerd? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Wij nemen naar aanleiding daarvan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je vragen over onze pakketten of specifieke wensen? Bel dan naar Annemiek Lindhout: 06 29 14 41 17 

Klassiek pakket

Klassiek pakket

Onze klassieke kerststol gevuld met 100% natuurlijk amandelspijs, rozijnen, krenten en noten. Verpakt in een prachtig vormgegeven blik.

Sintpakket

Sintpakket

Het meest complete pakket voor het heerlijk avondje! De enige echte handgemaakte Van Maanen pepernoten, een tablet van chocolade met passende tekst, een amandelstaaf, speculaasbrokken (de lekkerste), een jute zakje kruidnootjes en een leuke schaal om dit lekkers op te presenteren. Dit alles in een prachtig vormgegeven blik.

Kerstpakket

Kerstpakket

Natuurlijk mogen echte bakkers Kerstproducten niet ontbreken op ieders ontbijttafel: Een overheerlijk kerstbrood, kerst amandelstaaf, een luxe doosje truffels, kerstkoekkransjes en een diner bel. Dit alles in een prachtig vormgegeven blik.

Champagnepakket

Champagnepakket

Feestelijker kan het niet aan tafel! Een fles overheerlijke bubbels, plaatskaartjes Mr/Mrs voor het kerstdiner, een diner bel, gouden papieren rietjes, bottle string lights voor als de fles leeg is en een luxe doosje handgemaakte truffels. Dit alles in een prachtig vormgegeven blik.

Broodpakket

Broodpakket

In dit pakket zit Van Maanen jam en -honing, een pot met de lekkerste pindakaas van Nederland van de Pindakaaswinkel, het boek Ambachtelijk broodbakken en Van Maanen crackers. Dit alles in een prachtig vormgegeven blik.

Gelukspakket

Gelukspakket

Dit wil elke vrouw wel: een pakket “puur geluk”! Met een armbandje op een ansichtkaart, een juwelenstandaard, het kaartenset ‘gelukkig zijn moet je durven’, een jutezakje met bloembollen‘ geluksmomentjes’ en een overheerlijke tablet pure chocolade met tekst ‘puur geluk’. Dit alles in een prachtig vormgegeven blik.

Zoet pakket

Zoet pakket

Een echt bakkerspakket voor de lekkerbek! Met een luxe doosje handgemaakte truffels, kerstkoekkransjes en DIY worteltaartpakketje, leuke sluitclips in de vorm van biscuitjes en het boek Magische taarten. Dit alles in een prachtig vormgegeven blik.

Theepakket

Theepakket

Hét pakket voor de theeleut! Een blikje Wilde Maanen thee, luxe messing sluitclips, kerstkoekkransjes en een doosje overheerlijke, handgemaakte truffels. Dit alles in een prachtig vormgegeven blik.

Bierpakket

Bierpakket

Voor de mannen een gegarandeerd succespakket! Gevuld met 6 biertjes van de Kaapse Brouwers, een DIY bierpakket, een luxe koperen opener in de vorm van een shovel en Van Maanen zoutjes. Dit alles in een prachtig vormgegeven blik.

Een of meer velden zijn niet of niet juist ingevuld!
Bedrijfsgegevens
Contactpersoon
* Verplichte velden
Vul de tekst in
Kies een foto