Hart voor de zorg taart
Omschrijving

Deze taart is speciaal voor alle zorg-toppers die de afgelopen maanden hun uiterste best hebben gedaan! 

Hét moment om familieleden, collega’s, vrienden of kennissen die werken in de zorg te trakteren op deze overheerlijke taart. Deze taart is boordevol verse aardbeien, yoghurt bavaroise, slagroom en amandelspijs op een harde wener koekbodem.

Je kunt de deze taart ook laten bezorgen, je bekijkt ons bezorggebied bij het afrekenen Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen? Dat kan! Wij voegen graag een gratis handgeschreven kaartje toe aan de taart. Hoe? Geef ons een reply op de orderbevestiging met daarin jouw boodschap van maximaal 30 woorden en wij gaan voor je aan de slag!

Extra opties

Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen? Dat kan! Wij voegen graag een gratis handgeschreven kaartje toe aan de taart. Hoe? Geef ons een reply op de orderbevestiging met daarin jouw boodschap van maximaal 30 woorden en wij gaan voor je aan de slag!

Bestel info
 
  • Bestellen en betalen via onze webshop gaat gemakkelijk, veilig en snel. Zo kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten hun order online plaatsen.
  • Bij het bestellen kun je aangeven op welk adres je de order wil laten bezorgen of in welke winkel je de order komt afhalen. In het algemeen geldt dat een bestelling voor 16:00 uur de volgende (doordeweekse) dag geleverd wordt.
  • Voor hulp met het bestellen van de taarten kun je uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer 071 - 409 13 13. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Hart voor de zorg taart

Speciaal voor die zorg topper die écht even in het zonnetje gezet mag worden. 

Ma t/m vr voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!

Aantal
Incl. BTW
Excl. verzendkosten
€ 13,95
Vul de tekst in
Kies een foto