Katwijk Bosplein
Katwijk Bosplein

Al meer dan 100 jaar in jouw buurt!

Kom gezellig een kopje koffie drinken

Neem plaats aan de leestafel of zak lekker weg in de fijne bank met een overheerlijk kopje koffie, al dan niet met wat lekkers. Zo kom je even tot rust, lees je een krantje en zie je van alles gebeuren in de winkel. Maar geniet je ook van de geur van versgebakken broodjes en hoor je het rumoer van de klanten in de winkel. Laat je gewoon even verwennen. En misschien kom je die kennis nog wel tegen voor een praatje. Je bent van harte uitgenodigd.

Natuurdesem broodjes in de winkel gemaakt en gebakken

Daarnaast maken en bakken wij onze krokante natuurdesem broodjes in de winkel. En doordat we iedere dag vanaf het ruwe deeg de broodjes maken en bakken, is ieder broodje uniek. Maar nog het mooiste aan deze broodjes is, is dat ze op basis van desem en zonder E-nummers gemaakt worden. Kom vooral eens ruiken en proeven.

Handgemaakt

Deze winkel heeft een Handgemaakt assortiment. Handgemaakt staat voor puur, eerlijk en echt brood en banket. Zo brengen wij ambacht terug naar onze klanten zodat zij kunnen ruiken, zien en beleven hoe brood en banket wordt gemaakt. Meer lezen?

Vul de tekst in
Kies een foto