2017: meer persoonlijk contact 

woensdag 11 januari 2017

In de eerste weken van het nieuwe jaar krijgen goede voornemens onze volle aandacht. Vastberaden maken we korte metten met slechte gewoonten. Minder op de bank zitten en meer bewegen. In plaats van toegeven aan verleidelijke snacks, gezonder eten. Onder de meest voorkomende intenties staan gezond eten, meer lichaamsbeweging en zelfontplooiing al jarenlang hoog op de lijst.

Die wensen zijn gericht op onszelf, sociale contacten komen nauwelijks voor. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, vonden sociologen. Want contact met andere mensen heeft een zeer positieve uitwerking op onze gezondheid. Dat opent de deur naar een hoop leuke mogelijkheden. Spreek bijvoorbeeld met vrienden af om wekelijks te sporten. Of prik een avondje om samen naar de film te gaan. Verras vrienden en familie met een postkaartje en laat ze op een dinertje proeven van je nieuwste kookkunsten.

Koffieleuten

Bakker van Maanen kan zich helemaal vinden in de trend van meer persoonlijk contact. In onze horecaruimten is volop gelegenheid voor ontmoeting met elkaar. Dus als jij ergens gezellig koffie wil drinken, zit je bij ons op je plek. Onze barista’s zetten de koffie zoals jij die wilt en je kunt daarbij genieten van heerlijke broodjes of vers gebak. Loopt de koffieafspraak door tot het middaguur? Geen probleem. We laten je graag proeven van onze uitgebreide lunch.
Dat 2017 een jaar vol gedenkwaardige ontmoetingen mag worden!

Vul de tekst in
Kies een foto