Acties die letten op de kleintjes

dinsdag 2 januari 2018

Vanaf januari start de campagne 'Wij letten op de kleintjes!' bij Bakker van Maanen. Gedurende deze campagne hebben wij 9 weken lang verantwoorde en heerlijke producten, waarvan een aantal extra voordelig geprijst. Natuurlijk kunnen wij het snoepen niet helemaal laten en daarom hebben wij voor de liefhebbers nieuwe winterse lekkernijen in onze winkels. 

Een verantwoorde start maken in januari? Ga dan voor onze vernieuwde muesli- en rozijn-krentenbollen. Deze vernieuwde bollen zijn gevuld met krenten, rozijnen, stukjes appel en verschillende noten en zaden. Deze nieuwe bollen zijn ook verkrijgbaar als mini, voor de kleine trek.

Een andere verantwoorde keuze is onze nieuwkomer: Duinen Koolhydraatarm. Dit gezonde tarwebrood is voor de bewuste kiezer en telt slechts 11,6 koolhydraten per snee. Mocht je even geen trek hebben in brood, kies dan voor onze granola of biologische crackers. De granola is verkrijgbaar in de varianten: vruchten en gezoet. Lekker krokant in de yoghurt met wat vers fruit. De biologische crackers zijn nieuw in ons assortiment en verkrijgbaar in drie smaken: spelt, volkoren of koolhydraatarm. Ook hebben wij aan gezonde tussendoortjes gedacht met de granolakoek en de speltkoek. De knapperige granolakoek is gevuld met allerlei noten en pitten zoals amandel, walnoot en pompoenpitten. De speltkoek gemaakt van speltbloem is gevuld met stukjes chocolade, frisse cranberry en knapperige stukjes hazelnoot. 

Toch af en toe snoepen? Ga dan voor onze nieuwe petit four appel-kaneel. Deze petit four bestaat uit vanille kapsel gevuld met stukjes appel en slagroom. Om de petit four af te maken wordt hij voorzien van een laagje kaneelfondant. Winterse en kruidige smaken!

Een andere reden om even te snoepen, is onze Ski Taart. Met dit taartje haal jij de winter(sport) in huis! De krokante schelp van roomboterbladerdeeg en suiker is gevuld met een laagje chocolade, kersen en hazelnootschuim. Zo lekker is de winter nog nooit geweest...

Wil je liever iets kleins om te snoepen? Ga dan voor onze mini helden! De verschillende varianten zijn: de kwarkbol, het amandelbroodje, de appelflap, de boterkoek en onze vernieuwde gevulde koek. De mini gevulde koek wordt vanaf januari net als de gewone gevulde koek, gemaakt met een harde bodem volgens het traditionele Van Maanen recept. Een perfecte traktatie voor mee naar school, te delen op kantoor of gewoon voor de lekkere trek! Altijd 5+1 gratis. Meer weten over deze mini's? Klik dan hier: https://www.bakkervanmaanen.nl/nieuws/meer-weten-over-onze-minikoeken-en-actie-

Winters opwarmen? Ook dat kan bij Bakker van Maanen met warme apfelstrudel en vanillesaus. De apfelstrudel is niet alleen verkrijgbaar bij onze Bakery Caf├ęs. In al onze andere winkels zijn de apfelstrudels extra voordelig geprijst, lekker om mee naar huis te nemen.

De appel-kaneel petit fours, (mini)muesli- en rozijn-krentenbollen, skitaart en apfelstrudel zijn van 2 januari tot en met 4 maart 2018 extra voordelig in al onze filialen.

Vul de tekst in
Kies een foto