ALGEMENE VOORWAARDEN: SPAAR VOOR EEN GRATIS GEVULDE BAKKER VAN MAANEN SHOPPER T.W.V. €19,25

dinsdag 3 april 2018

Hieronder vind je alle actievoorwaarden voor de actie 'Spaar voor een gratis gevulde Bakker van Maanen shopper t.w.v. €19,25 ' van de lentecampagne van Bakker van Maanen.

Alle actievoorwaarden
- Van 3 april 2018 t/m 24 juni 2018 ontvang je één lentestempel bij besteding van €10,00 per transactie bij alle Bakker van Maanen en Van Maanen winkels. 
- Bestellingen op www.bakkervanmaanen.nl zijn uitgesloten van deze spaaractie.
- Bij 15 originele lentestempels heb je een volle spaarkaart.
- Per volle spaarkaart ontvang je een gratis gevulde canvasshopper t.w.v. €19,25 in één van de deelnemende Bakker van Maanen en Van Maanen winkels. De inhoud van de shopper bevat: 1 duinenbrood Original, 6 mini gevulde koeken, 1 zak witte puntjes en 1 zak eierkoeken naturel. Afhankelijk van de productbeschikbaarheid kan de inhoud van de shopper enigzinds afwijken. 
- Over de inhoud van de shopper kan niet worden gecorrespondeerd.
- Volle spaarkaarten kunnen uiterlijk t/m 8 juli 2018 worden ingeleverd.
- Volle spaarkaarten dienen volledig worden ingevuld.
- Deelnemende Bakker van Maanen en Van Maanen winkels behouden zich het recht om lentestempels en lentespaarkaarten die niet aan de voorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen te weigeren. 
- Losse stempels en spaarkaarten met minder dan 15 stempels zijn niet inwisselbaar.
- Volle spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of andere vorm van compensatie. 
- Voor vragen/klachten en of opmerkingen met betrekking tot deze actie kun je terecht bij één van de deelnemende winkels of een emailsturen naar info@bakkervanmaanen.nl
- Bakker van Maanen behoudt zich het recht voor, de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en of de actie voortijdig te beëindigen.

Vul de tekst in
Kies een foto