Alles voor een heerlijke kerst!

Maandag 18 december 

 

Nog één week tot kerst. Terwijl het buiten regent en waait, is het des te lekkerder thuis op de bank weg te kruipen en op te warmen. En opwarmen, dat doe je natuurlijk met een lekkernij! Wij hebben een aantal lekkernijen voor jezelf en een ander op een rijtje gezet. Want zeg nou zelf, wie houdt er nu niet van een heerlijk traktatie?

Tulbanden, bij Bakker van Maanen hebben wij verschillende soorten en smaken. Ga jij voor een klassieke tulband naturel? Of kies je voor een tulband met kirsch of toch met vruchten? Aan onze naturel tulband is een vleugje citroen toegevoegd. Dit maakt ‘m lekker fris van smaak! Deze tulband is altijd een goede keus. De tulband met kirsch is gevuld met amarenen kersen. Hierdoor krijgt de tulband een lekkere zoete geur en smaak. Afgemaakt met een klein beetje fondant. Een favoriet voor de echte zoetekauw! Ook hebben wij een tulband met vruchten. Deze tulband zit vol frisse smaken zoals meloen, sinaasappel en citroen. Ook zijn er rozijntjes toegevoegd aan het recept. Feestelijk ingepakt, zijn dit ware cadeautjes om te geven!

Naast de klassieke kerststol hebben wij ook een kerststol met amarenen kersen. Deze stol, is net als de klassieke kerststol gevuld met 100% natuurlijk amandelspijs, krenten, rozijnen en noten. Het extra ingrediënt zijn de amarenen kersen. Door het toevoegen van de amarenen wordt deze stol net iets zoeter dan de klassieke stol. De stukjes noot bovenop de stol zorgen voor nét dat extra krokante randje. Een tip voor het kerstontbijt!

Dit jaar hebben onze bakkers een nieuw product toegevoegd aan ons kerst assortiment: de Red Velvet Schnitte. De Red Velvet Schnitte bestaat uit laagjes fluweelzachte, kenmerkend rode, cake afgewisseld met laagjes champagne mousse. Tot slot is de schnitte overgoten met ganache van pure chocolade. Een aanrader voor kerstavond! Heerlijk bij de koffie of misschien bij een glaasje champagne?

De Red Velvet Schnitte en de tulbanden zijn van 18 december tot en met 26 december 2017 extra voordelig in al onze filialen.

 

Vul de tekst in
Kies een foto