Bakker van Maanen helpt

28 juni 2016

Grote evenementen kunnen niet zonder sponsoren. Bakker van Maanen helpt graag een handje mee en doet dat op verschillende manieren. In veel plaatsen waar een Bakker van Maanen winkel staat, ondersteunen wij de lokale Oranjevereniging. Onze bijdrage bestaat bijvoorbeeld uit het beschikbaar stellen van een aantal producten als prijs voor een wedstrijd of we verzorgen brood of koekjes voor de vrijwilligers. We zijn hoofdsponsor van de Oranjevereniging Katwijk aan de Rijn en maken daarmee festiviteiten als de Jaarmarkt, de Molenfair, Heel Katwijk Bakt en de Oranjetour mogelijk.

Sportief

Bakker van Maanen is Diamant-sponsor van voetbalclub Quick Boys waarvan Henk-Jan van Maanen bestuursvoorzitter is. Maar we zijn ook aanwezig bij tal van andere sportieve activiteiten. We leveren graag ons brood aan de organisatoren van het schoolkorfbaltoernooi Rijnsburg/Katwijk zodat zij met de opbrengst van de verkoop, de kosten in de hand houden. Bij het Familietoernooi van Hockey Club Catwijck verzorgen wij samen met Bakker Den Dulk als ‘Katwijkse bakkers’ de lunch voor de honderden hockeyers en hun familie. Een bijzonder initiatief dat wij een warm hart toedragen is Roparun. Al 25 jaar wordt met deze bijzondere estafetteloop tussen Rotterdam en Parijs, geld bijeen gebracht voor het Koningin Wilhelmina Fonds. Bakker van Maanen is sponsor van Team Bollenstreek en zorgt ervoor dat de lopers, fietsers, chauffeurs en begeleiders tijdens het hele traject geen gebrek aan brood hebben.

Hart voor elkaar

Bakker van Maanen draagt ook bij aan initiatieven met een sociaal karakter. Voor de Voedselbanken in onze regio leggen we het brood dat niet is verkocht, apart. Dat wordt dagelijks bij ons opgehaald, gesneden en verpakt en vervolgens uitgedeeld aan stads- en dorpsgenoten die niet zonder deze steun kunnen. We helpen Buurtbus Alkemade zodat die kan blijven rijden tussen Oude Wetering, Kaag en Lisse en de tussengelegen dorpen en buurtschappen. En op de jaarlijkse Reddingbootdag van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, een groot spektakel aan de kust van Katwijk, serveren wij ons brood tijdens de lunch en de barbecue. Met ons aandeel in deze (en andere) activiteiten hopen we een waardevolle bijdrage te leveren aan onze samenleving.

Vul de tekst in
Kies een foto