Bakker van Maanen                  zakelijke nieuwsbrief

Trends.
De trend, het versbakken van brood op de winkelvloer wordt veel toegepast. Bakker van Maanen gaat een stap verder op brood en levert de eigen bakkerscafe’s en enkele collega’s vers desembrood deeg om hiermee op de winkelvloer het verschil te maken door ‘just in time’ te bakken. Er is namelijk niets lekkerder dan de geur van versgebakken brood uit de oven, verser en lekkerder ga je het niet krijgen met een fantastische beleving voor onze klanten.

Daarnaast speelt circulariteit en duurzaamheid een steeds grotere rol binnen onze organisatie, ons allernieuwste product komt uit een brouwerij i.p.v. een bakkerij! Bier met een verhaal! Dit biertje is namelijk gebrouwen met o.a. gered speltbrood én door mensen voor wie werken niet geheel vanzelfsprekend is. Deze fruitige IPA is niet alleen top van smaak maar draagt dus bij aan een wereld zonder voedelverspilling! 

Terug blik 2019
Onze petit fours aantallen knallen door het plafond, een echte klassieker en één die zich onderscheid in smaak en kwaliteit.  Natuurlijk onze gevulde koeken en saucijzenbroodjes niet te vergeten, beide van ongekende kwaliteit, gemaakt van de beste ingrediënten en dat proef je! Op onze handgemaakt afdeling hebben we veel succes met onze speltpecan en havermoutkoeken.
Deze leveren wij als deegstukken en bereid je het smaakvolst op eigen locatie.     
Genoeg mooie successen om even bij stil te staan.
In 2020 staan wij weer voor u klaar!

Nieuwsgierig geworden naar één of meerdere producten?
Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Vul de tekst in
Kies een foto