Boskalis Beach Cleanup

5 augustus 2015

De Boskalis Beach Cleanup Tour is een initatief van Stichting De Noordzee. In 27 etappes van het Zeeuwse Cadzand tot aan Schiermonnikoog maken zij met honderden vrijwilligers de hele Noordzeekust vrij van afval, om te voorkomen dat dit in zee terechtkomt.

Vorig jaar is er tijdens de Tour samen met 1.479 vrijwilligers ruim 20.000 kilo afval van de Nederlandse stranden gehaald. De Stichting hoopt dit jaar opnieuw een grote groep vrijwilligers te kunnen motiveren om deel te nemen aan de Boskalis Beach Cleanup Tour.

Strand van Katwijk

Op 12 augustus a.s. komt de Tour langs Katwijk aan Zee. Tijdens die dag wordt het stuk strand tussen Wassenaar en Noordwijk opgeruimd. Wij vinden dit zo’n mooi initiatief dat wij onze klanten, medewerkers en lezers van de nieuwsbrief uit deze regio willen oproepen om dan ook te komen helpen.

Inschrijven is eenvoudig. Ga naar de website van de Tour en schrijf je in.

Ter ondersteuning van de organisatie en de vele vrijwilligers verzorgen wij in samenwerking met strandpaviljoen Het Strand en Natuurcentrum Katwijk een heerlijke lunch tijdens deze dag.

Wij hopen ook op jouw inzet en zien je graag terug op 12 augustus. Want een schone Noordzeekust … daar wordt iedereen blij van!

Vul de tekst in
Kies een foto