Bruisend nieuwjaar

donderdag 27 december 2018

Het aftellen is begonnen! Kerst is voorbij dus dat betekent tijd voor oliebollen, appelbeignets en vuurwerkgebak én daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. 

Oudjaarsavond is natuurlijk niet compleet zonder oliebol. Wij hebben deze in wel drie verschillende varianten: met krenten, zonder krenten en met cranberry. Zo is er genoeg keuze en voor ieder wat wils. Lekker met een dikke laag poedersuiker… wij zijn er dol op, jij ook? Dat komt goed uit, want onze oliebol zijn nu al verkrijgbaar in onze winkels. Dat betekent: voorproeven! 

Liever wat anders? Naast oliebollen hebben wij ook appelbeignets, appelflappen, berlinerbollen en ananasbeignets voor de liefhebbers. Eens een keer wat anders? Dit jaar ga je knallend het jaar uit met ons vuurwerkgebak. Gevuld met luchtige cake, creme en een vleugje abrikozenjam. Een spetterende traktatie! Of kies voor onze champagne petit fours, want die smaken extra lekker bij een glaasje bubbels. 

Weet jij al wat je nodig hebt tijdens Oudjaarsvond? Bestel deze dan via onze bestellijst, deze haal je in één van onze winkels of download je hier. Direct online bestellen, dat kan natuurlijk ook! 

Wij wensen je een bruisend nieuwjaar! Van 27 t/m 31 december gelden de volgende aanbiedingen in al onze winkels.

Oliebollen - Kies en mix - 12 voor 10.00 \ Appelbeignets, ananasbeignets, appelflappen en berlinerbollen - Kies en mix - 6 voor 10.00 \ Vuurwerkgebak 3+1 gratis | Champagne petit fours 5+1 gratis |

 

 

Vul de tekst in
Kies een foto