Cadeautje voor stoere vaders

7 juni 2016

Zon. Zomer. Lange avonden. Zodra deze drie elementen aanwezig zijn, komen we al snel in de stemming voor een barbecue. Bij de barbecue zwaait vader per traditie de scepter. Hij zorgt voor het lekkerste vlees, knapperig brood, heerlijke sausjes en verrassende salades en is pas in zijn nopjes als iedereen geniet van perfect geroosterd vlees. Zo’n stoere vader zet je op Vaderdag extra in het zonnetje! Bakker van Maanen bedacht daarom een hypermoderne  Vaderdag barbecue.

O-fire

De Vaderdag barbecue is een gezellige bijeenkomst in brasserie Park in Leiderdorp waar vaders rondom een zogenaamde O-fire ervaringen kunnen uitwisselen. Het evenement is uiteraard op Vaderdag, zondag 19 juni, en begint met een inloop vanaf vier uur waarna om vijf uur het vuur in de O-fire wordt aangestoken. Zo’n O-fire laat zich het best omschrijven als een enorme vuurschaal met metalen wanden die door het vuur worden verwarmd. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende vleessoorten zoals Australian black angus steak, procureur langzaam gegaard en spiesjes van kippedij gemarineerd in soyasaus en five spices. Voor de liefhebber staan er diverse rubs (kruidenmix) klaar. Het brood, Rustiek Wit en Landbruin zaden, wordt verzorgd door Bakker van Maanen.  Daarbij worden diverse salades geserveerd, sausjes waaronder een huisgemaakte knoflook-basilicum mayonaise en olijventapenade en verse friet.

Wil jij je vader eens echt verrassen? Kom dan op Vaderdag naar brasserie Park voor de stoere vaders BBQ. Er is plek voor zo’n 150 man, dus reserveer direct! Overigens mogen moeders en kinderen ook mee.

Vul de tekst in
Kies een foto