vrijdag 7 juni 2019 

Komende weken zijn gevuld met veel mooie momenten; Vaderdag, het verlossende telefoontje van de examenuitslag, Pinksteren en gaan onze Oranje leeuwinnen de strijd aan om de wereldtitel. En daarbij laat het zonnetje zich geregeld zien want ja, de zomer is in aantocht! Wij hebben de afgelopen tijd af en toe al van dat heerlijke zonnetje mogen proeven en kunnen niet wachten om te beginnen aan die welverdiende vakantie. Het vooruitzicht ziet er goed uit, en zo ook onze producten die wij dit seizoen even in het zonnetje zetten!

Nieuw en echt perfect voor in de strand- of picknicktas zijn deze knopen. Gemaakt van luchtig briochedeeg en rijkelijk gevuld. Voor de hartige en zoete trek, want deze traktatie is er in twee varianten: kaas-salami en kaneel-pecan. Zeg nou zelf, die zien er goed uit toch?! | €1.75 per stuk


Knoop met kaas en salami | Knoop met kaneel en pecannoten €1.75 per stuk

Mini koeken 5+1 gratis | Franse stokbroden €2.15 per stuk

Ook onze mini koeken zijn perfect om mee te nemen en daarom introduceren wij naast onze klassiekers twee nieuwe varianten: kamut-sinaasappel en spelt-havermout. Twee knapperige koeken boordevol granen en zaden. Een met een vleugje sinaasappel en een met stukjes pure chocolade. Altijd 5+1 gratis, alle combinaties mogelijk.

En nu het zonnetje zich af en toe laat zien betekent dat ook dat de BBQ weer uit de schuur gehaald kan worden. Gezellig buiten tafelen, begint natuurlijk met een hapje vooraf! Ons Franse stokbrood blijft lekker maar dit jaar introduceren wij ook een nieuw lid aan onze Handgemaakt familie genaamd Mediterraans wit. Dit knapperige brood is bereid met ons huisgemaakte desem en heeft 24 uur gerust voor een optimale smaak. Aan het deeg is een Mediterraans tintje toegevoegd: zongedroogde tomaat, zwarte olijven, oude kaas en Italiaanse kruiden. Hierdoor is het brood extra knapperig van buiten en mals van binnen. Perfect voor bij de borrel of BBQ met wat roomboter en zeezout maar ook ‘ns wat anders voor bij de lunch met een plak oude kaas of een Italiaanse ham. Je kunt er in een handomdraai een fantastisch gevuld borrelbrood van maken waar jij de show mee steelt deze zomer, het recept hier.

Mediterraans wit €2.95 | Recept Mediterraans wit

Niet alleen ons koeken en brood assoritment zijn aangevuld dit seizoen, ook ons gebaksassortiment ziet er erg goed uit! Ons aarbeientaartje blijft een van onze favorieten wanneer het zonnetje begint te schijnen maar ook deze prachtige zomertiramisu is een echte traktatie. Een frisse variatie op de Italiaanse klassieker met koffie. Bereid met frisse frambozen, frambozenbavaroise en lange vinger. Lekker bij een kop koffie of misschien wel als afsluiter van de BBQ?Aarbeientaartje €8.95 | Zomer tiramisu €2.45

Bovenstaande producten zijn wekelijks in de actie, dus kom vooral eens langs in onze winkels. De genoemde producten zijn verkrijgbaar vanaf 11 juni 2019 en worden dagelijks vers voor jou bereid. 

Vul de tekst in
Kies een foto