De boekenplank van een foodie

30 juni 2015

Wil je weten hoe je voor het ontbijt heerlijke Franse toast maakt? Of hoe je überhaupt brood maakt van meel? Op internet is heel veel te vinden waar je inspiratie van op kan doen. Foodies, mensen die gek zijn op koken en culinaire inspiratie zoeken, delen hun ideeën en ervaringen graag op websites en blogs. Toch, als je met deze mensen spreekt, noemen ze juist vaak een bepaald magazine of boek dat ze gelezen hebben dat hen enorm aanspreekt. Meestal een vrij nieuw boek, maar soms juist een boek dat ze al jaren op de plank hebben staan en waar ze nog steeds vol lof over zijn. Waar nu, na vele jaren, nog steeds inspiratie uit wordt gehaald.

Een plank vol inspiratie

Wij zijn benieuwd welk boek of welke boeken over voeding jij op je boekenplank hebt staan. Waar haal jij je inspiratie uit? Voor één van onze volgende nieuwsbrieven zijn we op zoek naar mensen die hier graag antwoord op geven en een inkijkje in hun boekenkast willen bieden. Mensen die het leuk vinden hun inspiratie te delen met onze lezers en daardoor wellicht zelf weer nieuwe inspiratie opdoen.

Inspiratie delen

Stuur een bericht naar inspiratie@bakkervanmaanen.nl waarin je aangeeft wat jouw bron van inspiratie is. Denk daarbij aan: Welke boeken staan er op je boekenplank waar je nog regelmatig inspiratie uithaalt? Waarom zijn deze zo waardevol voor jou? Wat doe je met de opgedane inspiratie? Stuur ook leuke foto’s mee van het boek en misschien wel van de resultaten. Wij zijn benieuwd!

Vul de tekst in
Kies een foto