de mooiste kerstproducten

Woensdag 6 december 2017

Nu Sinterklaas weer is teruggekeerd naar Spanje, worden door onze bakkers de allerlekkerste kerstrecepten weer opgezocht! Kerst is natuurlijk geen kerst zonder de lekkerste kerstproducten. En die, die vind je bij Bakker van Maanen...

Een absolute klassieker die niet gemist mag worden tijdens het kerstontbijt is de klassieke kerststol. Een belangrijk onderdeel van de kerststol is het amandelspijs. Bij Bakker van Maanen worden al onze stollen gevuld met echt 100% natuurlijke amandelspijs en dat proef je! Het deeg van deze stol is royaal gevuld met onder andere krenten, rozijnen en noten. Lekker met roomboter en voor de zoetekauw met een beetje basterdsuiker! 

Naast de kerststol hebben wij nog een product voor op de ontbijttafel: mini zachte broodjes. Deze verse en zachte broodjes zijn de kleine varianten van onze witte en bruine bollen. Handig: ze zijn per twaalf verpakt, zo heb je direct genoeg voor het gehele gezin én in drie verschillende soorten. Zo is er voor ieder wat wils! 

Maar natuurlijk heb je na het ontbijt, tijdens de koffie, ook trek in een lekkernij! Ook daar hebben wij bij Bakker van Maanen aan gedacht. Onze bakkers hebben een toepasselijk gebakje ontwikkeld voor deze koude wintermaanden; het Sneeuwpopgebak. Zeg nou zelf... zijn ze niet leuk? Een ware traktatie voor jong en oud. De bodem van het gebakje is een harde Wener bodem, gevuld met een laagje amandelspijs. Het sneeuwpopje is gemaakt van twee bolletjes creme, overgoten met een laagje witte chocolade. Afgemaakt met een hoedje, neusje en oogjes van marsepein en voilà! Een sneeuwpopje om op te eten... 

De kerststol, mini zachte broodjes en het sneeuwpopgebak zijn van 6 december tot en met 17 december 2017 extra voordelig in al onze filialen.

 

Vul de tekst in
Kies een foto