De maand september staat ook dit jaar in het teken van de nieuwe oogst! 

De nieuwe graanoogst is binnen en daar zijn onze bakkers maar al te graag mee aan de slag gegaan. Wij introduceren dan ook met trots het nieuwste lid van onze Duinenfamilie: Duinen nieuwe oogst. Dit brood is tijdelijk verkrijgbaar en heeft een basis van tarwebloem, volkorenmeel en desem. Voor een extra bite is het brood gevuld met gebrande zonnebloempitten en gebroken spelt. Wist je dat bij het maken van volkorenmeel de hele graankorrel wordt gebruikt? Daarom bevat volkorenmeel alle vitaminen, mineralen en voedingsvezels van de graankorrel. Lekker gezond dus! Het Duinen nieuwe oogst brood doet ook mee aan de Duinenbroodactie ma t/m do 3+1 gratis, deze actie is ook geldig op halfjes en mixen mag!

Naast ons nieuwe Duinenfamilielid is het karamelnotentaartje een nieuw gezicht. Gevuld met allerlei knapperige noten en overgoten met zoete, smeuïge karamel. Ook onze muffins staan in de spotlight deze campagne. Naast onze vanille en chocolade variant, waarmee je misschien al bekend bent, is er ook een nieuwe smaak toegevoegd aan ons assortiment: appel-kaneel. Gevuld met stukjes appel en bestrooid met knapperige stukjes koek.

Daarnaast heeft onze mini boterkoek heeft een make-over gekregen. Naast onze naturel mini boterkoek hebben onze bakkers twee heerlijke varianten bedacht. Een variant met noten en ahornsiroop en een variant met gember en honing. Dat wordt lastig kiezen... Ook introduceren wij een nieuwe cake: bosbessencake. Deze smeuïge cake zit boordevol bosbessen en een vleugje citroen. Dat maakt ‘m lekker fris! Verder introduceren wij ook een nieuwe petit four, de petit bosvruchten. Heerlijk fris en fruitig van smaak en natuurlijk het allerlekkerst in combinatie met een heerlijke kop koffie. Altijd 5+1 gratis, zoals je van ons gewend bent, en alle combinaties zijn mogelijk.

Om het nieuwe oogst feest compleet te maken mag natuurlijk ons appeltaartje niet vergeten worden. Met appels van de nieuwe appeloogst smaakt ons appeltaartje nóg lekkerder! Gemaakt naar authentiek Van Maanen recept met een knapperige bodem en rijkelijk gevuld met natuurlijk appel maar ook spijs, rozijnen, krenten en een vleugje citroen. Hier geniet je van tot de laatste hap!

Bovenstaande acties zijn geldig van 27 augustus 2018 t/m 23 september 2018.

 

Vul de tekst in
Kies een foto