Dit is kerst!

woensdag 6 december 2017

Vanaf woensdag 6 december staat alles bij Bakker van Maanen in het teken van: kerst. Onze winkels worden mooi aangekleed en het kerstassortiment stroomt binnen. Met de mooiste kerstproducten dragen wij graag bij aan een mooie kerst bij jou thuis. Iets lekkers meenemen naar familie of vrienden? Wij verpakken onze lekkernijen voor jou als cadeau. Dit jaar is kerst bij Bakker van Maanen er één met cadeaus, voor jezelf of een ander!

Hieronder lees je meer over de campagne.

Makkelijk te bestellen!
Wij maken het deze maand graag een beetje makkelijker voor jou. Met onze kerstbestellijst kun jij vanaf 6 december al je kerstbestelling doorgeven voor het kerstontbijt, brunch of lunch. Kun je dat weer van je to do lijst strepen. Lever de kerstbestellijst uiterlijk 19 december in en geef aan wanneer je de bestelling wilt komen halen. Zijn er cadeau's bij? Laat het ons weten! Wij zorgen ervoor dat alles op tijd voor je klaar staat. Zo kun jij onbezorgd aan de kerst beginnen.

Nog geen outfit? Ook daar hebben wij aan gedacht...
Dit jaar hebben wij niet alleen de allerlekkerste producten maar ook de allerleukste kerstoutfit: de Foute Van Maanen Kersttrui. Bij Bakker van Maanen gaan wij dit jaar voor een mooie maar ook comfortabele kerst! Wil jij nou ook zo’n trui? Dat kan! Hier lees je meer. 

P.S. Je kunt de trui ook winnen! Onder alle nieuwsbrieflezers verloten wij één Foute Van Maanen Kersttrui. Nog niet ingeschreven? Klik dan hier.

Een voordelige kerst!
Onze kerstcampagne begint met extra voordelige sneeuwpopgebakjes, mini zachte broodjes en kerststollen. Hier lees je meer over deze acties. Vanaf 18 december veranderd het voordeel. Vanaf dan zijn onze tulbanden en de splinternieuwe Red Velvet Schnitte extra voordelig geprijsd. Wist je dat wij wel drie verschillende soorten tulbanden hebben? Met kirch, vruchten en naturel. Feestelijk ingepakt, een traktatie om te krijgen en weg te geven natuurlijk!

Kortom, genoeg te beleven bij Bakker van Maanen deze kerst. Kom jij binnenkort gezellig van de kerstsfeer proeven in een van onze winkels?
Wij kijken naar je uit!

Vul de tekst in
Kies een foto