Duinenbrood nu extra voordelig

dit maakt ons duinenbrood zo bijzonder…

Duinenbrood…. toen Jan van Maanen in 1980 door de uitgestrekte Katwijkse duinen wandelde en hier de basis van een uniek recept voor brood bedacht, was er maar één naam denkbaar voor dit brood: Duinenbrood! Met het Duinenbrood geeft Bakker van Maanen tot op de dag van vandaag een nieuwe dimensie aan brood.

De ingrediënten, de aandacht en precisie van het bakproces maken het brood smaakvol, mals, knapperig en verser dan vers (zelfs vers wanneer je het uit de vriezer haalt)! De met zorg geselecteerde ingrediënten worden gemengd met puur water uit de Katwijkse duinen. Dit water bevat van nature veel mineralen en is zo zuiver dat dit een extra touch geeft aan het brood.

Het Duinenbroodrecept heeft zich in de jaren die volgden verder ontwikkeld en ook uitgebreid. En hiermee ontstond de Duinenfamilie met wel tien leden, met ieder een eigen unieke smaak.

Van 12 t/m 18 oktober is ons Duinenbrood extra voordelig. Probeer nu ons Duinenbrood en krijg het 2e Duinenbrood GRATIS. (deze actie is alleen geldig op hele broden en het goedkoopste brood is gratis).

Bestel jouw Duinenbrood hier!

Vul de tekst in
Kies een foto