Een broodje terug van weggeweest!

vrijdag 28 juli 2017

Lovely coffee, lovely cake, lovely character!’, ‘Vielen dank! Sehr lecker und freundliches Personal!’, ‘Tutto molto buono!’ Als jij een talenknobbel hebt, zijn deze zinnen voor jou een eitje. De meest uitbundige lofbetuigingen hangen in ons filiaal in Noordwijkerhout. Kleine briefjes met complimenten en zelfs ansichtkaarten vind je terug op het prikbord. Ieder jaar trekken toeristen naar deze plaats voor het strand, de gezellige campings en de natuur. Aan de toonbank vormt zich ‘s ochtends steevast een rij van vakantiegangers die, nog even snel voor het ontbijt, wat harde broodjes komen halen. Kun je al raden wat de favoriet is?

Oplettende klanten weten het misschien nog wel: een aantal jaar geleden lagen ze ook bij Bakker van Maanen in het schap. Het zijn de Kaiserbroodjes. Een lekker knapperig broodje met een zachte binnenkant. Perfect voor bij een campingontbijt of een lunch op het strand. Amy staat achter de toonbank van de Zeestraat en vertelt dat het vakantieseizoen al begin juni van start gaat. Mensen komen iedere dag met hetzelfde bonnetje bij de toonbank, om met een goedgevulde zak broodjes de winkel weer te verlaten. ‘Er was zelfs een klant die 50 broodjes meenam, om ontbijt te halen voor de hele camping.’'De mensen zijn zo vriendelijk!'
In alle vroegte staat Ben uit Duitsland met zijn twee dochters in de winkel. ‘Tijdens deze vakantie zijn we iedere dag op het strand! Daarnaast doen we onze inkopen op de fiets, de mensen zijn hier zo vriendelijk.’ Helaas valt het weer soms een beetje tegen.. Voor nu liggen de heerlijke Kaiserbroodjes in de Bakker van Maanen-winkels en kun je ze iedere dag zelfs extra voordelig komen halen! De broodjes doen mee met onze Hard Kleinbrood 4+1-actie.

Fijne vakantie!
 

Vul de tekst in
Kies een foto