Een duizendtal koekenbakkers tijdens Zoete Inval

14 november 2014

Sommige winkels konden hun deuren niet eens sluiten, zo groot was de belangstelling voor onze Zoete Inval die in zo’n 40 winkels gehouden werd. Omdat we dit evenement dit jaar voor het eerst organiseerden was het voor de medewerkers nog even wennen, maar beslist voor herhaling vatbaar!

Bij elkaar waren het zo’n kleine duizend kinderen die op het koekjesbakevenement waren afgekomen. Verspreid over twee of drie middagen op locatie leerden zij in hun herfstvakantie de fijne kneepjes van het koekjes bakken. Er werd gerold, gekneed, gestoken, gebakken en uiteraard stiekem heel vaak gesnoept.

Waar normaal gesproken bakkers met passie hun handen in het deeg steken, waren het deze keer de kinderen die de ambachtelijke koekenbakkers waren. Uiteraard kreeg iedereen, als er tenminste nog wat van over was, zijn of haar zelfgemaakte koekjes mee naar huis. Voor zowel de kinderen als voor de medewerkers was dit een geheel nieuwe, maar beslist hele leuke ervaring.

Uitje in de herfstvakantie

Omdat er bij sommige winkels wel 50 kinderen in de rij stonden om koekjes te mogen bakken en onze medewerkers er ook volop van genoten, hebben we besloten het evenement volgend jaar terug te laten keren. Dus nu al een uitje plannen voor de herfstvakantie volgend jaar? Denk aan onze Zoete Inval! Maar….pas op: onze passie voor bakken is zeer besmettelijk!

Vul de tekst in
Kies een foto