Volkoren, wij als bakkers zijn er dol op! Naast ons Duinen Volkoren presenteren wij met trots onze nieuwste aanwinst: het volkorenpuntje. Deze malse puntjes, zijn gemaakt van 100% volkorenmeel.

Dit meel is gemaakt van de hele graankorrel en daarom bevatten deze volkorenpuntjes een stuk meer vezels dan puntjes op basis van bloem. Naast vezels bevatten deze puntjes allerlei vitamines en mineralen. Deze combinatie van vezels, mineralen en vitamines zorgt voor een lang verzadigd gevoel, een goede spijsvertering en verminderd risico op hart- en vaatziekten. 

Naast de pluspunten die verbonden zijn aan het eten van volkoren zijn deze puntjes ontzettend lekker. Probeer ze nu bij het onbijt, de lunch of gewoon tussendoor. Verkrijgbaar per zak van 6 stuks, ma t/m zo 2e zak halve prijs! 

Ook nieuw in ons assortiment zijn onze koolhydraatverlaagde bollen. Deze  bollen zijn perfect voor degene die fan zijn van brood maar toch graag wat minder koolhydraten willen eten. Deze malse bollen op basis van volkorenmeel bevatten wel 46% minder koolhydraten dan een volkorenpuntje. Probeer ze nu! Verkrijgbaar per zak van 4 stuks.

 

Vul de tekst in
Kies een foto