Een heerlijk avondje!

maandag 27 november 2017

Sinterklaas is weer in het land en dat vinden wij bij Bakker van Maanen heel plezant! Terwijl het buiten regent en waait, worden onze ovens warm gedraaid. Onze bakkers helpen de Sint en Pieten een handje, want wij eten heel veel lekkernijen voor zo’n klein landje. Chocoladeletters, speculaas of marsepein wat mag het voor jou dit jaar zijn? Loopt het water je al in de mond? Dan is het tijd dat je bij Bakker van Maanen langskomt! Wij hebben genoeg lekkers voor iedereen, want Sinterklaasavond vier je niet alleen…

Met pakjesavond voor de deur kijken wij, van Bakker van Maanen, uit naar een heerlijk avondje. Nog eventjes aftellen tot een avond vol familie, gezelligheid en allerlei Sinterklaaslekkernijen! Een lekkernij die absoluut niet vergeten mag worden: speculaas. Het is er in allerlei soorten en maten en tegenwoordig niet meer weg te denken tijdens de koude wintermaanden. En zeg nou zelf, wie is er niet dol op?

Naast de traditionele speculaasjes en speculaasbrokken hebben onze bakkers een speculaastaartje ontwikkeld. Het deeg van ons speculaastaartje zit vol geurige en kruidige specerijen zoals kaneel, gember en kruidnagel en de vulling bestaat uit een laagje écht amandelspijs. De perfecte traktatie voor een gezelschap! Het allerlekkerst even opgewarmd in de oven, ruik jij ‘m al?

Dat overheerlijke amandelspijs is niet alleen onderdeel van ons speculaastaartje maar is ook van onze roomboter amandelstaaf. Omhuld met luchtig en knapperig roomboter bladerdeeg en groot genoeg om te delen. Heerlijk bij een kop warme chocolademelk…

Ook hebben onze bakkers aan de kleintjes gedacht; een kindermuffin in Sinterklaasthema! Het draait deze maanden ten slotte allemaal om de kleintjes. Het leukste aan deze muffin is dat er allerlei verschillende chocoladelettertjes op zitten. Je kunt kiezen voor de ‘S’ van Sint, een ‘P’ van Piet of voor de letter van jouw eigen naam. Helemaal voor jouw alleen!

Het speculaastaartje, de roomboter amandelstaaf en de kindermuffin zijn van 27 november tot en met 5 december 2017 extra voordelig in al onze filialen.

Vul de tekst in
Kies een foto