Een keur aan lekkers

woensdag 30 november 2016

Bij Bakker van Maanen worden de amandelletters met de hand gemaakt en meerdere keren per dag vers gebakken. De amandelletter is gemaakt van heerlijke roomboter en heeft een grovere amandelspijs zodat er weinig suiker nodig is om hem op smaak te brengen.

Voor onze amandelspijs gebruiken we uitsluitend natuurlijke ingrediƫnten, dat geldt dus ook voor de amandelletters.

Chocoladeletters

Liever een chocoladeletter dan een amandelletter? En dan ook nog een hele speciale? Bakker van Maanen draait daar haar hand niet voor om. We hebben letters in melk, puur, wit, met noten, gevuld, met kaneel, met sinaasappel of handgespoten. Zorg wel dat je op tijd bent met je bestelling!

Pepernoten

Met onze pepernoten mag worden gestrooid. We hebben ze in overvloed, versgebakken en met een rijke variĆ«teit aan kruiden en specerijen. Ingewijden zeggen dat zelfs Sinterklaas er dol op is. Speciaal voor jou lichten we een tipje van de sluier: taaitaai kruiden, gember, koriander, steranijs, venkelzaad, zoethout en honing. Maar over het recept zwijgen we in alle talen. 

Vul de tekst in
Kies een foto