elke dag voordeel bij bakker van maanen

donderdag 7 september 2017

Wij willen graag onze klanten de allerlekkerste producten laten proeven. De komende weken worden deze zelfs extra voordelig aangeboden. Op maandag 11 september start onze nieuwe campagne: Elke dag voordeel bij Bakker van Maanen. Veel van onze producten, bijvoorbeeld de Duinenbroden, zacht- en hard kleinbrood voor een aantrekkelijk prijsje. Lekker op de ontbijttafel of in de broodtrommel!

Nu de zomer toch echt ten einde loopt en de scholen weer zijn begonnen, is wat extra energie niet mis. Een lunch met lekker en vers brood past goed in een gezond voedingspatroon. Wist je dat we wel zeven soorten Duinenbroden hebben bij Bakker van Maanen? In ons assortiment is voor ieder wat wils. Vol vezels, verrijkt met pompoenpitten of gemaakt van speltmeel; de keuze is aan jou. Meer weten over ons Duinenassortiment? Lees dan hier verder. Onze Duinenbroden zijn naar keuze 3+1 gratis! Je kunt ook voor halfjes kiezen.

In het weekend heeft iedereen wel iets lekkers verdiend. Op zaterdag of zondag uitslapen en daarna lui aan de ontbijttafel met een late brunch. Klinkt als een goed idee, niet? Vul deze brunchtafel bij Bakker van Maanen extra voordelig met onze vernieuwde croissant of het zachte kleinbrood. De witte-, bruine- en krentenbollen zijn vrijdag tot en met zondag 6+2 gratis, de puntjes zelfs 8+2!

Wat deze actie bovenal bijzonder maakt is onze limited edition petit four. Het fruitige van frambozen komt romige pistache tegen in een vierkante lekkernij. Dit heerlijke gebakje is van maandag tot en met zondag 5+1 gratis. De petit four vind je vanaf maandag 11 september in al onze winkels!

Kom je snel naar een van onze filialen om te profiteren van deze heerlijke acties?

Vul de tekst in
Kies een foto