Feestelijke sinterklaasacties!

vrijdag 27 oktober 2017
 

Wanneer je naar buiten kijkt en de gure herfstwind ziet waaien wil je maar één ding: opgekruld op de bank met het gezin genieten van herfstige lekkernijen. En dan ook de Sint in aantocht… Bij Bakker van Maanen weten we daar wel raad mee. Ons assortiment puilt uit van nieuwe, warme en kruidige smaken die je extra voordelig in al onze winkels kunt vinden. Lees je mee?


De tartelette kruidnoot appelkruimel is al een plaatje om naar te kijken. Fruitige appel, een smaakvolle appelcompote en knapperige kruidnootjes bovenop. Alsof dat nog niet genoeg is, is de bodem van onze tartelette gemaakt van het beste roomboterdeeg. Een ware traktatie voor jong en oud.

Speculaas is een traditioneel Nederlands product. Wat de heerlijke speculaasbrokken van Bakker van Maanen zo bijzonder maakt, is het kruidenmengsel. Een mix van kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, gemberpoeder, kardemom en witte peper. Onze speculaas heeft een heerlijk luchtige en brosse structuur. Kies jij ‘m met of zonder amandelen?

Bij de eerste hap van onze mini speculaasstaaf denk je meteen aan ’t heerlijk avondje op 5 december. Je proeft gelijk de kruidige en warme smaak! De reden daarvoor? Onze bakkers hebben een geurig kruiden- en specerijenmengsel toegevoegd aan het deeg. De staven worden ambachtelijk gemaakt in onze bakkerij en gevuld met 100% natuurlijk amandelspijs. Dat geldt ook voor de spijs in onze mini-amandelstaaf. Omhuld met heerlijk luchtig roomboter bladerdeeg een feestelijke lekkernij voor bij de koffie.

De tartelette, speculaasbrokken, mini amandelstaaf en mini speculaasstaaf zijn van 30 oktober tot en met 12 november 2017 extra voordelig in al onze filialen.

Vul de tekst in
Kies een foto