Geniet van de dorpsderby Quick Boys - Katwijk

31 oktober 2014

Als regelrechte voetballiefhebbers met onze oorsprong in Katwijk kunnen we er natuurlijk niet omheen… Zaterdag 1 november staat al maandenlang in onze agenda en geheugen gegrift. Want om 14 uur begint die dag de spannende strijd tussen de Katwijkse voetbalclubs Quick Boys en Katwijk. Een prachtige dorpsderby die garant staat voor een bijzondere sfeer en ambiance.

Jarenlang heeft Katwijk het zonder de dorpsderby moeten doen, maar zaterdag 1 november is het dan eindelijk zover… In het prachtige stadion van Quick Boys op sportpark Nieuw Zuid gaan beide clubs de titanenstrijd aan. En reken maar dat heel Katwijk, maar ook de regio, dan uit zijn voegen barst! Want het belooft zoals altijd weer een enorm spektakel te worden, niet alleen in het veld, maar ook ver daarbuiten. De spanning is om te snijden, het hele dorp zelf is stil en verlaten en de sfeer op het sportpark is opperbest!

Uiteraard zijn wij er als sponsor van beide Katwijkse amateurclubs - en betrokken bij deze helden van de buurt - ook bij. Maar ook onze winkels in het vissersdorp zullen natuurlijk in het teken staan van de wedstrijd. Zo is er daags voor de wedstrijd en op de dag zelf overheerlijk gebak in de huiskleuren van beide clubs in onze vitrines terug te vinden. Een ludiek inkoppertje waar menigeen thuis punten mee zal scoren. Wel even goed kijken of je de goede meeneemt, want wie met het verkeerde gebakje thuiskomt, staat natuurlijk buitenspel!

Meer weten? Bekijk dan de uitgebreide voorbeschouwing of bekijk dit filmpje: "Het is stil in de straten", met een kleine 'hoofdrol' voor onze winkel in de Princestraat in Katwijk aan Zee.

Vul de tekst in
Kies een foto