Het lekkerste toetje ooit...

donderdag 6 december 2018

Dat kerstmenu blijft een dingetje... dagen voorbereiding, genoeg inkopen, uren in de keuken en dan maar hopen dat jouw menu bij iedereen in de smaak valt. Het kerstmenu brengt toch ieder jaar weer stress met zich mee. Daarom helpen onze bakkers jou graag een handje met het lekkerste (en makkelijkste) toetje ooit: onze chipolatapudding. 

Het recept van onze chipolatapudding is al meer dan 100 jaar een goed bewaard familiegeheim. Het recept is van generatie op generatie doorgegeven en door de jaren heen nóg lekkerder geworden. Bakker en oud-eigenaar Cees Jan van Maanen heeft de chioplatapudding ontwikkelt tot wat onze chipolatapudding nu is. Dit jaar trekt hij opnieuw zijn bakkersjas aan om zijn inmiddels beroemde chipolatapudding te maken, speciaal om jou een heerlijke kerst te bezorgen. Het recept is natuurlijk geheim maar wij kunnen jou wel verklappen dat de pudding rijkelijk gevuld is met vruchtjes en bitterkoekjes. En die heerlijke marasquinsaus mag natuurlijk niet vergeten worden... het enige dat jij moet doen is 'm zelf nog even opmaken op een bord en voila, dat belooft een heerlijke kerst. 

Onze chipolatapudding is alleen verkrijgbaar op bestelling vanaf 6 december. Je ontvangt de pudding nog in de vorm, samen met een bakje overheerlijke marasquinsaus. In onze winkels ontvang je bij aankoop van een chipolatapudding een flyer met tips over hoe je onze chipolatapudding het beste kan serveren. Wij wensen jou een heerlijke kerst!

Vul de tekst in
Kies een foto