Voor een heerlijk avondje!

Pepernoten, speculaas, chocoladeletters en natuurlijk marsepein,
je raadt het al, dat kan alleen voor de verjaardag van de Goedheiligman zijn.
Sinterklaas is onderweg naar Nederland en daarmee breekt die o zo gezellige tijd weer aan! Verwen jezelf of verras jouw familie en vrienden met onze heerlijke lekkernijen. Wij hopen je binnenkort te verwelkomen in één van onze winkels.

Chocoladeletters​
O kom er eens kijken, wat er in mijn schoentje zit... Natuurlijk een heerlijke chocoladeletter! Van luxe gespoten letters tot aan bijzondere smaken of gewoon melk of puur. Nieuw dit jaar zijn onze letters met smarties en appel kaneel! 

Marsepein
Marsepein mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het heerlijk avondje. Wij hebben Marsepein fruit, Engelse drop én natuurlijk het varken! 

Speculaas
Het speculaasseizoen is misschien wel ons meest favoriete seizoen van het jaar! Er is geen ontkomen aan al onze favoriete lekkernijen: speculaastaartje, speculaascake, speculaasstaaf, brokken en niet te vergeten pepernoten én kruidnoten!

Taart & Gebak
Hoe leuk zijn deze Sinterklaas gebakjes in de header? Deze zijn gevuld met bosvruchten bavaroise op een harde wener koekbodem, echt een lekkere traktatie. In ons Sinterklaasassortiment vind je ook Sintboek gebakjes, Piet fours, Sinterklaas slagroomschnitte, Sinterklaastaart en Sint kindermuffins!
Er is voor ieder wat wils!

Vul de tekst in
Kies een foto