Ik vind je tof!

vrijdag 2 februari 2018

Love is in the air! Woensdag 14 februari is het Valentijn. Heb jij al enig idee waarmee jij jouw liefde gaat verrassen? Wij hebben een aantal heerlijke Valentijnsproducten in ons assortiment waar iedereen blij van wordt. Liefde gaat ten slotte door de maag toch?

Vanaf 5 t/m 14 februari hebben wij de roze koek en luxe koek in een valentijnsjasje gestoken. De klassieke roze koek gemaakt van vanille cake met roze fondant heeft speciaal voor Valentijn een hartje gekregen. Aan wie geef jij die van jou? 

Speciaal voor Valentijn is ook de luxe koek in Valentijnsthema. De luxe koek heeft een bodem van bitterkoekjes en is overgoten met chocolade. Tot slot worden alle koekjes afgemaakt met een hartje. Leuk om te trakteren en feestelijk op tafel! 

Vanaf 9 februari is er in onze winkels ook een speciaal valentijntaartje verkrijgbaar in de vorm van, hoe kan het ook anders, een hart. Het taartje is gemaakt van luchtig biscuit, romige crème en rode marsepein. Dit taartje is perfect om samen te delen. Lekker bij de koffie of misschien wel een glaasje bubbels?

P.S. Wist je dat jij bij aankoop van deze producten een gratis Van Maanen Valentijnskaart ontvangt? Kun je die zoektocht alvast van je lijstje strepen! 

 

 

 

Vul de tekst in
Kies een foto