Inspiratie? Kijken, leren en delen!

21 februari 2015

Leren, delen en inspireren. Dat doen we graag bij Bakker van Maanen. Zo delen we niet alleen graag onze passie met jou, ook staan we open voor jouw mening om steeds verder te komen als organisatie. Dus ook een idee of suggestie? Laat het ons vooral weten. We laten ons graag besmetten!

Altijd al willen weten waar onze bakkers nu zo vroeg hun bed voor uitkomen? Waar ze de beste ingrediënten voor hun brood en banket vandaan halen en waarom? Of nu eens met eigen ogen zien hoeveel handwerk de productie bij de grootste ambachtelijke bakker van Nederland is? We laten je graag - wel op afspraak omdat we natuurlijk niemand voor de voeten willen lopen - een kijkje in onze keuken zien. Dus inspireren we geregeld andere organisaties in een workshop of lezing en laten we ons op onze beurt inspireren door jou in onze interactieve proef- en klantenpanels!

Maar ook lopen er dikwijls schoolklassen en groepen volwassenen rond voor een rondleiding en excursie en brengen we het vak graag al jong bij tijdens kinderfeestjes in onze bakkerij. Reden? Dit is onze passie en daar zijn we fier op. Dit doen we met bezieling, een eigen karakter en veel vrolijkheid voor de buurt. Omdat wij bij Bakker van Maanen geloven dat je alleen kunt vermenigvuldigen als je ook kunt delen. Dus als je dat bij ons aangeeft, delen we onze passie graag met je. En andersom hopen we heel hard dat jij onze passie ook met ons wilt delen. Maar wel een waarschuwing vooraf…… het kan aanstekelijk werken!

Vul de tekst in
Kies een foto