Interesse in eten? De Markthal Rotterdam!

31 oktober 2014

Per 1 oktober is Nederland een geheel nieuw foodconcept rijker: in de Markthal in Rotterdam is het gigantisch groots verswinkelen, proeven, eten en beleven. Een beslist bijzondere ervaring die je meegemaakt moet hebben!

Met onze voorliefde voor pure, verse ingrediënten, ambachtelijk werken, vernieuwing en inspiratie zijn wij er natuurlijk allang geweest. En we moeten eerlijk zeggen: de Markthal in Rotterdam is inderdaad zo leuk als ze vooraf gezegd hebben. Niet alleen vanwege het bijzondere gebouw dat met zijn natuurstenen uiterlijk in een gebogen hoefijzervorm van heinde en verre te herkennen is, maar vanwege veel meer. Want ook binnen is er genoeg te beleven! Zo hangt er een twee voetbalvelden groot kunstwerk van Arno Coenen, het grootste kunstwerk ter wereld. Geen wonder dat de Markthal sinds de opening een regelrechte publiekstrekker is.

Op de marktvloer zelf is genoeg inspiratie op te doen. De 1200 m2 verkoopruimte biedt plek aan 100 versunits, een Huis van de Smaak, 15 food shops en 8 restaurants, 228 appartementen en 1200 parkeerplekken. Ruimte genoeg dus om te verswinkelen, proeven, verkopen, kopen, beleven, even wat te drinken en te eten of te borrelen. Daar waar verse vis, warm brood, mals vlees, ontelbaar veel soorten kaas en groenten net van het land elkaar treffen in een bijzondere ambiance en waar boodschappen doen een belevenis is. Een plek waar goed eten en smaak centraal staat. Dus… wanneer ga jij? Doen hoor, het is een ervaring die je eigenlijk meegemaakt moet hebben!

Meer informatie? www.markthal.nl

Vul de tekst in
Kies een foto