Jij, de mijne?

vrijdag 1 februari 2019

Love is in the air! Woensdag 14 februari is het Valentijn. Heb jij al enig idee waarmee jij jouw liefde gaat verrassen? Wij hebben een aantal heerlijke Valentijnsproducten in ons assortiment waar iedereen blij van wordt want liefde gaat ten slotte door de maag toch?

Ons Valentijntaartje mag natuurlijk ook dit jaar niet ontbreken voor een geslaagde Valentijn. Kom 'm delen met je lief in één van onze Bakery Cafés. Haal je 'm in een van onze winkels dan ontvang je bij aankoop van een Valentaartje een gratis stiftje. Zo maak jij jouw Valentijntaartje extra persoonlijk! 

Onze klassieke roze koek gemaakt van vanille cake met roze fondant heeft speciaal voor Valentijn een hartje gekregen. Ook onze luxe koek is speciaal voor Valentijn in thema. De luxe koek heeft een bodem van bitterkoekjes en is overgoten met chocolade. Tot slot worden de koekjes afgemaakt met een hartje. Leuk om te trakteren en feestelijk op tafel! Onze bakkers hebben ook onze beroemde tompouce een Valentijnjasje gegeven: deze zijn echt om te zoenen! Kortom, genoeg keuze om jouw Valentijn te verrassen met die ene vraag: Jij, de mijne?

Is jouw lief dol op chocolade? Trakteer hem/haar dan op een chocolade tablet met jouw persoonlijke boodschap erop. Je bestelt jouw chocolade tablet hier.

Wist je dat jij bij aankoop van deze producten een gratis Van Maanen Valentijnskaart ontvangt? Vraag ernaar in een van onze winkels én jij bent klaar om jouw Valentijn te verrassen!

Bovenstaande producten zijn verkrijgbaar van 2 t/m 14 februari 2019.

Vul de tekst in
Kies een foto