Kom tot bezinning bij de wensboom in Katwijk

12 december 2014

Bij Bakker van Maanen houden we van authenticiteit. Dus toen de Oranjevereniging Katwijk aan Zee ons vroeg een plek beschikbaar te stellen om een wensboom neer te zetten, hoefden we niet lang na te denken. Op ons terras bij de winkel aan de Princestraat staat vanaf vandaag een levensgrote kerstboom waar mensen hun wens in kunnen hangen.

Vandaag is het zover: op de dag van de lange koopavond die Winkelhart Zeezijde organiseert wordt de kerstboom op het terras van onze winkel in de Princestraat neergezet. Met eromheen een 3 x 4,5 meter grote pop-up tent waar in een gezellige sfeer en onder het genot van snert, glühwein en limonade straks herinneringen worden opgehaald. Ook start vanavond de verkoop van transparante ballen die de bezoekers kunnen gebruiken om hun wens in op te bergen en in de boom te hangen. Van deze opbrengst zal een donatie aan Stichting Juul gedaan worden. Op zaterdag 13 december om 14.00 uur wordt officieel de eerste herinnering in de boom gehangen en mogen ook andere herinneringen naar hartenlust samen worden opgehaald.

Op 12 en 13 december start de verkoop en is de tent open. Op 15, 16, 17, 19 en 22 december is deze bemand van 15.30 tot 18.30 uur. Tijdens de koopavonden op 18 en 23 december is de tent open van 15.30 tot 21.15 uur en op 20 december van 14 tot 17.15 uur. Op 24 december is tussen 14.30 en 16.30 uur de laatste mogelijkheid om een herinnering of wens in de boom te hangen. Om 17 uur wordt vervolgens de verlichting aangestoken en kunnen alle genodigden die een wens hebben ingehangen genieten van muziek en gezellig samenzijn. De tent en de boom blijven staan tot maandag 29 december. Tussen 9 en 12 uur kunnen er nog voor de laatste keer herinneringen worden opgehaald en daarna is het toch echt zover…. De boom wordt afgetuigd en opgeruimd!

Vul de tekst in
Kies een foto