LEKKER HOLLANDS

donderdag 1 augustus 2019

Dit seizoen kiezen wij voor Hollands! Vakantielanden zoals Frankrijk, Italië en Spanje zijn natuurlijk heerlijk vertoeven zomers maar dat geldt eveneens voor de thuisblijvers in Holland. Deze maand zetten wij een aantal Hollandse producten op het voetstuk dat zij verdienen!

Stroopwafel-karameltaart 8.95 | 6-8 personen

Wat is er Hollandser dan stroopwafels? Niet veel hé? Na veel proeven en testen kunnen wij met recht zeggen dat wij een van de lekkerste stroopwafels van Holland in huis hebben! Van deze kunnen zelfs onze bakkers niet afblijven, dus probeer ze vooral even zelf en proef het verschil. Die stroopwafel is niet alleen ontzettend lekker opzichzelf maar was ook een fantastisch uitgangspunt voor dit stroopwafel-karameltaartje. Ook lekker Hollands zijn onze beroemde gevulde koeken, die al jarenlang bereid worden volgens geheim familierecept, de kenners weten het al: wanneer je deze geproefd hebt, wil je nooit meer anders! Of wat dacht je van onze klassieke boterkoek? Er is immers niet veel wat kan tippen aan een vers gebakken boterkoek bij de koffie én fijn; hij is blijvend in prijs verlaagd! 

Terug en nu blijvend in het assortiment is dit overheerlijke worstenbroodje. Bereid met een echte Unox rookworst, kruidige curry en pittige mosterd. Lekker om mee te nemen als lunch of snack naar strand of het park! 

 
Worstenbroodje nu 2.45                            Pindakaas Naturel van 5.95 voor 5.45

Ook het potje dat vaak wordt meegenomen in de koffer of vakantietas omdat we 'm toch niet zolang kunnen missen... pindakaas, staat deze maand in het zonnetje! Zoals je misschien al weet is de inmiddels beroemde pindakaas van de Pindakaaswinkel verkrijgbaar in onze winkels. Wat maakt deze pindakaas nou zo lekker? Aan deze pindakaas zijn geen extra suikers of palmolie toegevoegd én dat maakt deze pindakaas supergezond en natuurlijk ontzettend lekker. Probeer ‘m nu of één van de andere smaken, blijvend in prijs verlaagd van 5.95 voor 5.45. 

In onze winkel vind je nog meer Hollandse aanbiedingen. Kom binnenkort even langs om een van deze lekkernijen te proeven of houdt onze website in de gaten. Bovenstaande acties zijn geldig van 5 augustus t/m 1 september 2019.

 

Vul de tekst in
Kies een foto