maandag 13 mei 2019

Nu het zonnetje zich af en toe weer eens laat zien betekent het pas écht dat de lente in volle gang is! Om dit te vieren hebben onze bakkers een heel aantal heerlijk zonnige, frisse producten bereid waarmee je het voorjaar  pas echt proeft.

Nieuw is ons voorjaarsbrood welke zoals de naam al zegt helemaal in het teken is van het voorjaar. Een zonnig brood welke een frisse variatie is op ons paas-, en pinksterbrood. Het brood is gevuld met rozijnen, krenten en amandelspijs maar ook is er banketbakkersroom en zijn er abrikozen aan dit brood toegevoegd waardoor dit brood heerlijk fruitig is en eigenlijk geen beleg meer nodig heeft! 

Ook introduceren wij met trots een aantal prachtige tartelettes. Deze van origine Franse gebakjes zien er niet alleen prachtig uit maar smaken ook nog eens overheerlijk én natuurlijk omdat vers fruit nu op z'n lekkerst is zijn deze rijkelijk belegd met vers fruit. Naast de twee bestaande varianten: limoen-meringue en passievrucht-framboos introduceren wij dit seizoen ook een aardbeien-, rood fruit- (met blauwe bessen en frambozen) en een gemengd fruit tartelette. Allemaal bereid met dezelfde knapperige bodem, welke gevuld is met verse Zwitserse room. Deze zijn bijna te mooi om op te eten... 

Naast een nieuw brood en nieuwe gebakjes kon ons taartassortiment natuurlijk niet achterblijven. Onze taartenbakkers kiezen dit voorjaar voor: peer! En zo lekker heb je peer nog niet gegeten. Dit frisse taartje is bereid met een koekbodem gevuld met amandelspijs en gevuld met fruitige perenbavaroise welke is gedoopt in een laagje chocolade ganache. Deze Toffe Perentaart moet je natuurlijk zelf even proberen, maar is in het kader van Vaderdag ook heel geschikt om jouw 'Toffe Peer' cadeau te doen. 

Terug van weggeweest dit voorjaar is onze frisse citroencake, welke bijna onmisbaar is geworden bij de koffie. Wat 'm zo lekker maakt? Dat blijft toch dat knapperige korstje en die smeuïge, frisse binnenkant. Ook terug zijn onze frisse aarbeienmeisjes bereid met knapperige roomboterbladerdeeg, amandelspijs, banketbakkersroom én natuurlijk echte Hollandse zomerkoninkjes. 

Kortom, genoeg redenen om jezelf te trakteren op een van onze lekkernijen, kom langs en laat je deze lente verrassen bij jouw favoriete bakker! 

Vul de tekst in
Kies een foto