limited edition tartelette

07 september 2017

De tartelettes van Bakker van Maanen zijn kleine kunstwerkjes op zich. Je vindt ze van heerlijk fruitig tot zoet en romig. De tartelette is een krokant deegbakje van koekdeeg. Dit deeg is volledig natuurlijk en E-nummer vrij! Onze bakkers hebben er de beste bloem, boter en suiker voor gebruikt. Je proeft direct de rijke smaak van roomboter en de krokante en licht kruimelige structuur. De tartelettes zijn rijkelijk en vol van smaak gevuld. Dit wordt op ambachtelijke wijze in onze bakkerij gedaan. Ook de versiering van de tartelettes is niet onbelangrijk! Vers fruit, smaakvolle chocolade of romige rozet van meringue, iedereen heeft wel een favoriet.


Deze drie weken hebben we hier zelfs een bijzondere versie aan toegevoegd; de limited edition-tartelette! Hij is vanaf maandag 11 september verkrijgbaar. Heldergroene pistache en frisse framboos ontmoeten elkaar in dit kleine taartje. Wist je dat de pistache zijn weg vanuit Italië naar Bakker van Maanen heeft gevonden? Deze bijzondere pistachevulling is 100% natuurlijk. Dit zorgt voor de beste smaak!

Heb je al zin om deze te komen proeven? Onze tartelettes zijn verkrijgbaar in twee filialen. In ons allernieuwste filiaal in Delft, waar je naast de bakkerij je ook kunt laten inspireren in de streekwinkel én kunt ontbijten, lunchen en dineren in het restaurant. Daarnaast ook op de Fredrik Hendriklaan in Den Haag, in de volksmond 'de Fred'. In een gezellige en sfeervolle buurt vind je het op een na nieuwste filiaal van Bakker van Maanen.

Zien we je snel in deze twee filialen om te genieten van deze limited editiontartelette? Dat kan nu extra voordelig! In deze filialen is de tartelette is 5+1 gratis. Klik voor de adresgegevens van Van Maanen Delft en Bakker van Maanen Den Haag.

Vul de tekst in
Kies een foto