onze minikoeken + actie!

donderdag 7 september 2017

Perfect om mee te nemen als traktatie naar kantoor, mee naar school of om in huis te hebben voor de lekkere trek. Of je nu gaat voor een boterkoekje of kwarkbol, er is voor ieder wat wils. In ieder filiaal vind je de minikoekjes 5+1 gratis! Maar waar bestaat ons assortiment eigenlijk uit?

 

De mini-appelflap: Bakker van Maanen heeft een heerlijke mini-versie van de appelflap. Hij is splinternieuw in ons assortiment! Met de frisse appel, suikerdecoratie en enkele rozijntjes een feestelijk snoepmomentje.
 

Speltkoek: Spelt heeft de laatste jaren een ware opmars gemaakt, maar dit koekje is al een tijd in ons assortiment. De speltkoek is gemaakt van speltbloem en gevuld met stukjes heerlijke chocolade, frisse cranberry en knapperige hazelnoot.


De boterkoek: Ons mini-boterkoekje is lekker compact en gemaakt van echte roomboter. Dat zie je terug in de heldergele kleur! Met een lekker smeu├»ge bite en luchtige onderzijde is het boterkoekje is een fijne traktatie voor jezelf of iemand anders, bij de koffie of thee.
 

Mini-amandelbroodje: Dit broodje is gemaakt van lekker krokant roomboterbladerdeeg met een heerlijke zachte vulling van zuiver amandelspijs. Deze spijs is bewust iets grover gelaten zodat het koekje zijn smaakvolle bite behoudt. Een traditionele lekkernij!
 

Mini-gevulde koek: Onze gevulde koek is gevuld met heerlijk amandelspijs. Net zoals bij het amandelbroodje iets grover voor een lekkere bite. Het koekje heeft een prachtige kleur, decoratie en sierlijke rand. Een gevulde koek is traditioneel, maar blijft altijd een smaakvolle traktatie!
 

Kwarkbolletje: Ons kwarkbolletje heeft een heerlijk luchtige samenstelling. De krentjes en versiering van grove suiker geeft dit bolletje net even dat kleine extraatje. Je kunt er voor kiezen om 'm te beleggen met zoet beleg, of ga juist als tegenhanger voor iets hartigs. 

Heb jij al een keuze gemaakt, of wil je ze gewoon allemaal eens proberen? Dat laatste begrijpen wij best. We zien je gauw in een van onze filialen voor deze heerlijke 5+1-actie!

 

Vul de tekst in
Kies een foto