Molenfair

27 augustus 2015

Kom op zaterdag 29 augustus naar Katwijk a/d Rijn. Elk jaar organiseert de Oranjevereniging van dit dorp een grote jaarmarkt. Voor de tweede maal is daar de Molenfair aan toegevoegd, een gezellige braderie rond molen De Geregtigheid en resultaat van de samenwerking tussen Bakker van Maanen en molenaar Jack Bouma. Opnieuw staat de jaarmarkt in het teken van authentiek, ambachtelijk en gezond. Dat zijn niet alleen de specifieke kenmerken van onze producten, maar ook van De Geregtigheid. 

Bij onze bakkers kun je terecht voor handgemaakt brood en banket. Dit gaat terug naar het eerlijke ambacht van de bakker. De producten worden met de hand bereid van het zuiverste meel en bloem. En het graan dat we hiervoor gebruiken wordt voor een deel gemalen in De Geregtigheid!

Ben je benieuwd hoe het smaakt? Dan nodigen wij je van harte uit om te komen proeven. We willen alvast verklappen dat we het deeg – op basis van desem – maar liefst 24 uur laten rijzen voor meer smaak. Naast desem gebruiken we bij de bereiding zoveel mogelijk biologische ingrediënten, zonder onnatuurlijke E-nummers en broodverbetermiddelen. Als zout gebruiken we het Sel de Guérande, een zeezout dat rechtstreeks en op natuurlijke wijze aan de kust van Bretagne wordt gewonnen.  Handgemaakt staat daarom voor echt, puur en eerlijk brood en banket. We willen graag weten wat jij ervan vindt. En neem vooral de kinderen mee, want op de Molenfair is ook voor hen genoeg te beleven.

Vul de tekst in
Kies een foto