Nieuw: vast voordeel 

woensdag 28 juni 2017

Bij Bakker van Maanen geven we graag iets extra's. Daarom beginnen we vanaf maandag 3 juli met de introductie van ons Nieuw Vast Voordeel. 

Onlosmakelijk verbonden met Bakker van Maanen: het Duinenbrood. Tijd om deze eens goed in het zonnetje te zetten! Met onze Nieuw Vast Voordeel-actie profiteer jij vier dagen van voordelig brood. Van maandag tot en met donderdag profiteer je van 3+1 gratis op alle soorten Duinenbrood en ons koolhydraatarme brood. Wat dacht je van Duinen Dubbeldonker met zijn robuuste karakter en rijke mix van granen en zaden? Of Duinen Pompoen: een heerlijk donker meergranenbrood met pompoenpitten. Zijn hele broden voor jou teveel? Je kunt ook voor halfjes kiezen. 

Kleinbrood

In het weekend is het tijd voor iets extra's. Daarom kun je bij alle Bakker van Maanenwinkels van vrijdag tot en met zondag profiteren van 6+2 gratis op witte, bruine en krentenbollen, en van 8+2 gratis op witte puntjes. 

De hele week is ons hard kleinbrood nu voordelig. Bij 4 broodjes krijg je het vijfde gratis. Laat jij ons weten wat jouw favoriet is?


 

Vul de tekst in
Kies een foto