Nieuwe winkel Bosplein

1 juli 2015

De nieuwe winkel aan het Bosplein in Katwijk is anders dan anders. Je ruikt de geur van versgebakken broodjes, je ziet de bakker de broodjes ter plekke maken en je ervaart de warme sfeer dat je welkom bent. Kortom, een unieke beleving.

Naast dat je er gewoon je dagelijks brood en banket koopt, is er namelijk nog veel meer te beleven. Neem plaats aan de leestafel of zak lekker weg in de fijne bank met een overheerlijk kopje koffie, al dan niet met wat lekkers. Zo kom je even tot rust, lees je een krantje en zie je van alles gebeuren in de winkel. Een beetje live entertainment zo op een doordeweekse ochtend.

Verse broodjes de hele dag door

De hele dag door worden er verse natuurdesem broodjes gemaakt en gebakken. Uiteraard van de beste ingrediƫnten en het liefst zonder onnatuurlijke e-nummers. Weer terug met de handen in het deeg, direct in de winkel. Je kunt het allemaal volgen, van het begin tot het eind!

En ben je op zoek naar een lekker broodje voor de lunch? Zoek niet verder want in de winkel aan het Bosplein verzorgen wij ook vers belegde broodjes. Om direct op te eten of mee te nemen. Aan jou de keuze. Uiteraard verzorgen wij de broodjes ook op bestelling.

Opening 2 juli

Kortom, genoeg te zien en te ervaren in onze nieuwe winkel. Kom gezellig langs tijdens de openingsdagen. Je bent van harte welkom. En wil je hierover iets aan ons kwijt? Dan horen wij dat natuurlijk graag.

Vul de tekst in
Kies een foto