Nog meer sinterklaaslekkers!

maandag 13 november 2017

Vorige week waren de tartelette kruidnoot-appelkruimel, speculaasbrokken en de minispeculaas-, en amandelstaaf het middelpunt van onze Sinterklaascampagne. Er is alleen zóveel lekkers… Daarom zetten wij aankomende weken drie andere producten in de spotlight. Kies je tijdens het heerlijk avondje voor één van onze klassiekers, zoals onze overheerlijke amandelletter of speculaasstaaf? Of ga je dit jaar voor onze nieuwkomer; het Strooigoedtaartje? Je kunt ze natuurlijk ook allemaal proberen…


De roomboter amandelletter M is een echte Sinterklaasklassieker, die ook dit jaar niet in ons assortiment ontbreekt! Roomboter is voor dit product, een essentieel ingrediënt en daarom wordt de amandelletter ook boterletter genoemd. De letters worden met de hand gevormd en gevuld met het lekkerste amandelspijs. Ons amandelspijs is niet alleen lekker, maar ook nog eens 100% natuurlijk. Het bevat geen e-nummers, smaakversterkers of andere toevoegingen. Overheerlijk én verantwoord, waar wacht je nog op?

Daarnaast is ook de speculaasstaaf een echte Sinterklaasklassieker. Wist je dat in ons speculaasdeeg op smaak wordt gebracht met onze eigen speculaasmix? De mix bestaat uit onder andere gember, kruidnagel, nootmuskaat, kaneel en foelie. Al deze kruiden samen zorgen voor die overheerlijke speculaasgeur en -,smaak. De combinatie van het kruidige speculaasdeeg en ons (h)eerlijke amandelspijs maakt onze speculaasstaaf de allerlekkerste!

Bovenstaande klassiekers zijn al jaren een gegarandeerd succes voor een heerlijk avondje, maar dit jaar is er ook een nieuwkomer: het strooigoedtaartje! Het taartje zit vol winterse smaken. De nieuwkomer bestaat uit een harde Wener bodem gevuld met een laagje amandelspijs en een mousse van speculaas. Het taartje is tot slot bestrooid met chocolade pepernoten, chocolade lettertjes, chocolade munten en marsepein! Al het Sinterklaaslekkers, gecombineerd in één overheerlijk taartje. Kom jij ‘m proberen? Een gegarandeerd succes!

De amandelletter, speculaasstaaf en het strooigoedtaartje zijn van 13 november tot en met 26 november 2017 extra voordelig in al onze filialen.

Vul de tekst in
Kies een foto