Oktoberfest lekkernijen

maandag 24 september 2018

De herfst is begonnen en dat betekent dat wij de zomer achter ons laten en plaats maken voor herfstsmaken. Dit jaar hebben onze bakkers zich laten inspireren door de Oktoberfeesten en hebben zij weer een aantal heerlijke producten ontwikkeld. Hier lees je meer over de acties en producten. 

Deze herfst introduceren wij een nieuw brood, bierbrood. Een heerlijk, knapperig desembrood met een basis van tarwebloem, volkorenmeel, roggebloem, gerstemoutmeel en bierbostel. Bierbostel is het overschot van gerst en spelt dat wordt gebruikt bij bereiding van bier en is een uitstekende basis voor dit unieke, duurzame brood. Naast bierbostel is het brood gevuld met sesamzaad, lijnzaad en pompoenpitten die zorgen voor een extra bite. 

Naast bierbrood is ook het worstenbroodje een nieuwkomer in ons assortiment. Knapperig roomboterbladerdeeg gevuld met een echte Unox rookworst, curry en mosterd. Heerlijk voor bij de lunch of als snack tussendoor, de favoriet van onze bakkers! 

Ook onze kaiserbroodjes mogen niet achterblijven deze herfst. Knapperig van buiten, zacht van binnen en de komende weken extra voordelig geprijst! Net als onze amandelbroodjes die gevuld zijn met ├ęcht amandelspijs en dat proef je. Ook hebben wij een nieuw taartje aan ons assortiment toegevoegd: sachertaart. Gemaakt met zachte, luchtige chocolade cake, abrikozenjam, truffelbavaroise en is overgoten met een heerlijke ganache. Voor de echte chocolade liefhebbers! 

Natuurlijk mag ook speculaas niet ontbreken tijdens de herfst. Knapperige speculaasbrokken, gevulde speculaastaartjes en mini speculaaskoeken zijn weer terug van weggeweest! Houdt onze weekenddeals in de gaten om deze producten extra voordelig te verkrijgen. 

Bovenstaande acties zijn geldig van 24 september 2018 t/m 28 oktober 2018. Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! 

 

 

Vul de tekst in
Kies een foto