Ons rondje Nederland: waar zijn we nu?

 vrijdag 28 juli 2017

Dat zijn ze dan! De eerste vier eervolle vermeldingen in onze huidige campagne ‘Wij blijven lekker dicht bij huis’. Want bij Bakker van Maanen hoef je niet ver om te snoepen van lekkernijen uit heel Nederland.


Onze campagne ging van start met de Zeeuwse Bolus uit (jawel!) Zeeland, en de gevulde koek die oorspronkelijk uit Zuid-Holland komt. Deze laatste ligt nu nog steeds in de schappen van onze winkels en heeft een heerlijk knapperige bodem. Dat merk je pas goed als je ‘m door midden breekt om hem te delen, maar we snappen dat je deze ook liever voor jezelf houdt…

De Brabantse Bossche bol is een begrip in Den Bosch maar heeft zijn weg gevonden naar de winkels van Bakker van Maanen. Luchtige room en een jasje van heerlijke chocolade, deze bollen zijn echt een ambachtelijk product uit de bakkerij in Rijnsburg. Samen met de Utrechtse sprits staat deze tot 31 juli centraal in onze campagne.

Weten wat je aankomende twee weken kunt verwachten in de Bakker van Maanen-winkels? Een bekende lekkernij uit Limburg! Misschien iets minder bekend is de ontdekking uit Groningen, maar hij is niet minder lekker. Kom je proeven?
 

Vul de tekst in
Kies een foto