Onze vernieuwde croissant!

donderdag 7 september 2017

De croissant van Bakker van Maanen is vernieuwd! Sinds half augustus ligt deze in de schappen van onze winkels. Maar wat maakt nu precies het verschil?


De oplettende kijker ziet dat de buitenkant er iets anders uitziet dan voorheen. Onze croissants hebben een prachtige goudgele glans, wat komt door de combinatie van melk en eieren. Het grote verschil zit ‘m in de boter die gebruikt is. Deze boter heeft het AOP-logo. Wat dat precies inhoudt? Deze bescherming, in het Frans voluit Appellation d'Origine Protégée, zorgt ervoor dat dit streekproduct zijn originele bestanddelen behoudt en biedt bescherming tegen namaak. Omdat de boter is gemaakt in nabijheid van de zee, heeft deze een iets zoutig karakter. En dat is precies wat onze croissant zo lekker maakt.

Zo lekker, dat je ‘m eigenlijk niet eens hoeft te beleggen maar zo uit het vuistje op wilt eten. Al is-ie met boter en jam, of hartig beleg, eigenlijk net zo goed. Proef jij het zoutige karakter terug in onze croissant? De croissant doet mee met Elke dag voordeel bij Bakker van Maanen; de croissants zijn 3+1 gratis! Je vindt ‘m in al onze winkels.

Vul de tekst in
Kies een foto