Pap, jij bent een stoere vogel! 

maandag 4 juni 2018

Vaderdag staat weer voor de deur, de perfecte gelegenheid om jouw vader eens goed in het zonnetje te zetten én dat doe je natuurlijk met een lekkernij van Bakker van Maanen. Hier lees je meer over ons vaderdagassortiment!

Voor alle stoere vaders hebben wij dit jaar een wel heel toepasselijk taartje ontwikkeld. Speciaal met stoere kuif! De perfecte traktatie voor Vaderdag. De schnitte is opgebouwd uit een heerlijke zachte cake, met een laag frambozen- en bessenmoes, een laag zwitserse room en een laag slagroom. De kopse kanten zijn aangezet met amandelschaafsel. En om het helemaal af te maken voorzien van een stoere print.

Jouw vader liever verrassen met een persoonlijke boodschap? Ook daar hebben wij aan gedacht; beschrijfbare petit fours. Bij aankoop van zes stuks ontvang jij een gratis stiftje. Zo bepaal jij zelf wat je erop zet! 

Één van onze helden is onze gevulde koek. Gemaakt met smeuïg amandelspijs en een dubbelgebakken koekbodem. Onweerstaanbaar lekker! De perfecte traktatie om jouw held mee te verrassen.

Genoeg lekkers dus om jouw vader mee in het zonnetje te zetten deze Vaderdag! Zien we je snel in één van onze winkels?

Bovenstaande acties zijn geldig van 4 juni 2018 t/m 17 juni 2018. 

Vul de tekst in
Kies een foto