pasen wordt een eitje!

maandag 5 maart 2018

Pasen wordt een eitje met de producten van Bakker van Maanen. Dit jaar staat ons Paasassortiment bol van klassieke maar ook nieuwe paasproducten. Hier lees je meer over alle acties en producten deze Pasen.

Dit jaar mag onze klassieker niet ontbreken tijdens het paasontbijt, brunch of lunch; het Paasbrood. Huisgemaakt en gevuld met smeuïg amandelspijs, krenten, rozijnen en noten. Ook verkrijgbaar met amarena kersen. Of wat dacht je van onze roomboter croissants? Gemaakt met de allerbeste roomboter uit het Franse Charentes Poitou; dat maakt onze croissants de allerlekkerste. Alleen al van deze geur haast jij, je bed uit deze Pasen! Naast deze klassiekers zijn er deze Pasen ook paasbroodjes aan ons assortiment toegevoegd. Verkrijgbaar in twee varianten: hazen en hanen. Met deze zachte broodjes zet je Pasen pas écht op tafel. Ook nieuw in ons Paasassortiment, en een echte must have deze Pasen, is de babka; een briochebrood gevuld met kaneel en chocolade. Dit jaar de favoriet van onze bakkers! Kom ‘m snel proeven in één van onze winkels.

Er is deze Pasen ook genoeg lekkers voor bij de koffie. Terug van weggeweest is ons paasgebak. Dit jaar niet alleen verkrijgbaar als haasje maar ook als kuiken. Zijn ze niet om op te eten? Nieuw deze Pasen is de carrot layer cake. Een klassieke worteltaart met een frisse roomkaasvulling, een vleugje sinaasappel en afgemaakt met knapperige stukjes pecan- en walnoten. Ook nieuw is de yellow velvet schnitte. Deze schnitte is overgoten met een ganache van pure chocolade bestaat uit laagjes advocaatbavaroise en luchtige cake. Tot slot is er een nieuwe petit four verkrijgbaar: de petit four mango-passievrucht. Pasen spat van je bord met deze frisse, knalgele petit four. Een echte aanrader! Onze bakkers hebben ook de traditionele hazelnootschuimtaart is in een paasjasje gestoken. Net zoals de luxe koek. Klassiekers die altijd in de smaak vallen! 

Altijd makkelijk en lekker om in huis te hebben of mee te nemen als tussendoortje: eierkoeken. Onze eierkoeken staan deze Pasen in de spotlight, ben jij al fan? Verkrijgbaar in de varianten spelt en naturel. 

De petit four mango-passievrucht, het paasgebak, het paasbrood, de roomboter croissants en hazelnootschuimtaart zijn vanaf 5 maart verkrijgbaar in onze winkels. De paasbroodjes zijn verkrijgbaar vanaf 8 maart. De babka en layer carrot cake zijn verkrijgbaar vanaf 12 maart. De yellow velvet schnitte en de luxe koek zijn verkrijgbaar vanaf 19 maart. Met al dit lekkers wordt Pasen een eitje, toch? Fijn Pasen en tot snel!

 

Vul de tekst in
Kies een foto