extra feestelijk: de petit four!

donderdag 7 september 2017

Al jaren in het assortiment van Bakker Van Maanen, een product dat continue wordt vernieuwd. Nieuwe smaken, combinaties en decoraties. Lees hier meer over onze heerlijke petit fours!

De basis van onze petit four is de luchtige biscuitlaag. In bakkersjargon: het kapsel. Dit kapsel is een ambachtelijk product en heeft maar drie ingredienten: bloem, suiker en eieren. Een heerlijk luchtige basis om de bijzondere petit foursmaken optimaal naar boven te laten komen. Speciaal om jou te laten genieten van dit kleine gebakje! Bij Bakker van Maanen vonden we het hoog tijd voor een nieuwe aanwinst in ons petit fourassortiment. Deze limited edition verkrijgbaar vanaf maandag 11 september 2017 en doet ook mee met de 5+1 gratis actie.


In de limited edition petit four hebben we heerlijke frisse framboos en pistache gecombineerd. De pistache die hiervoor gebruikt wordt is 100% natuurlijk. Fris en romig met smaakvol chocoladekapsel. Het helderroze en frisgroen gaan goed samen in deze prachtige vierkante lekkernij. 
 

Onze sinaasappel petit four straalt je tegemoet met zijn frisse oranje kleur. De twee lagen sinaasappelbavaroise zijn romig en fris. In het kapsel is een heerlijk smaakvol Cointreau-aroma toegevoegd. Afgemaakt met een laagje marsepein en oranje fondant, een feestje!


Echte vanillestokjes vind je terug in de vulling van onze vanille petit four. Deze vulling is zo lekker, dat we ‘m er twee keer in hebben toegevoegd. Je kunt de zwarte puntjes zelfs nog zien! Het laagje fondant heeft een heerlijke smaak en de decoratie van chocolade is een prachtige toevoeging op dit gebakje. 


Een heerlijke frisse combinatie van fruit proef je terug in onze perzik meloen petit four! Het kapsel is lekker luchtig en de kleur een prachtig groen. Dit gebakje straalt op iedere verjaardagstafel! De decoratie van chocolade met het Bakker van Maanen-logo geven dit fruitige gebakje een vrolijke uitstraling.
 

 Van onze stoofpeer petit four wordt iedereen een liefhebber van winterse smaken! In de luchtige bavaroise kom je heerlijk kruidige smaken tegen die perfect samengaan. Deze smaken komen weer helemaal terug in het herfstseizoen. Dat is lekker serveren tijdens een verjaardag of bij de koffie!


Ben jij gek op karamel? Dan is de hekkensluiter in onze petit four-rij speciaal voor jou! De karamel petit four is en perfect van smaak. De karamel die we hiervoor gebruiken komt, net als de pistache, uit Italië en is heerlijk vol van smaak. Deze petit four is afgemaakt met een schildje van heerlijke chocolade. Een goede combi met de smaakvolle karamel!


Alle petit fours, inclusief onze limited edition, zijn bij elk filiaal van Bakker van Maanen extra voordelig! Heb jij binnenkort iets te vieren en wil je extra feestelijk voor de dag komen? Profiteer dan nu van onze 5+1 aanbieding voor de petit fours in al onze filialen! 


Vul de tekst in
Kies een foto