Proef de lente!

dinsdag 3 april 2018

Eindelijk is het zover: de lente is aangebroken. Het zonnetje laat zich af en toe eens zien, iedereen gaat weer lekker naar buiten en het blijft weer langer licht. Om dit te vieren staat bij Bakker van Maanen het voorjaar in het thema van Proef de Lente! Hier lees je meer over deze campagne. 

Frisse smaken en voorjaars-voordeel!
De lente vraagt natuurlijk om frisse smaken en producten die handig zijn voor onderweg. Zo is ons citroencakeje weer terug van weggeweest en introduceren wij nieuwe varianten van onze harde broodjes. Ook worden onze knabbelstengels, bollen en nog veel meer voorjaarsproducten in het zonnetje gezet deze campagne en zijn veel van deze producten extra voordelig geprijst. Meer weten over onze voorjaarsacties? Lees meer.  

Spaar voor een gevulde Van Maanen shopper t.w.v. €19.25
Ben jij ook zo fan van de Van Maanen shopper? Dan gaan wij jou heel blij maken deze lente! Vanaf 3 april kun je namelijk sparen voor onze vernieuwde Van Maanen shopper én dit keer is 'ie ook nog gevuld! Meer weten over de spaaractie of actie voorwaarden? Klik hier.

Feestelijk voorjaar
Tijdens de lente zijn er weer genoeg feestdagen zoals Koningsdag, Moederdag, Vaderdag maar ook de examens. Om dit te vieren hebben onze bakkers een aantal nieuwe producten ontwikkelt en hebben wij een aantal hele leuke acties in petto. Benieuwd geworden? Houdt onze Facebookpagina in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte en profiteer je van extra voordeel! Schijf je hier in.

Vul de tekst in
Kies een foto